פורסם 2008 באפריל 1817 שנים היפנוזה/אלפתיה/מצב טראנס ללא כמויות עצומות של סמים זה כמו אלוהיםיש כאלה שמאמינים וכאלה שלאובנוגע למזרקלראות את המחט לרוב מעביר לך קונוטציות שגורמות לך לפחד יותר ולהילחץאין שום קשר בין הדברים
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים סתם שטויות , תאמין לי נרקומן או סתם מעשן גראס כבד שיהיה מת להשיג את המנה\עישון שלו שום דבר שטותי כמו זה ירגיע אותו
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר היפנוזה/אלפתיה/מצב טראנס ללא כמויות עצומות של סמים זה כמו אלוהיםיש כאלה שמאמינים וכאלה שלאובנוגע למזרקלראות את המחט לרוב מעביר לך קונוטציות שגורמות לך לפחד יותר ולהילחץאין שום קשר בין הדבריםאני יחפש לך חומר כתוב על זה
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים לא צריך עכשיו להיכנס לדיון על היפנוזה , שיש על זה מאות מחקרים . ROGBY היגיון פשוט אומר שאפקט של סם אמיתי , לא תקבל משום היפנוזה כלשהי .
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר תשמע בהיפנוזה בן אדם יכול להאמין שהוא לא יכול לנשום והוא יפסיק לנשום וימות אז אין לי מושגתגיד לו שהוא מסומם אם הוא מכיר תהרגשה לך תגע מה הוא ירגישאבל התוכנה הזאת לא אמורה להיות היפנוזה ואני לא יודע אם אפשר להיכנס ככה להיפנוזה/מגיעים למצב כזה/דומה
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים לא יודע..ניסיתי להפעיל ויש לו בעיה עם הקבצים של alcohol והשני .. לא יודע..הוא אומר משהו חסרים קבצים ונותן מלא מספרים וגם כתוב picture
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים I-DOSER לא השפיע עלי בשיט..תכלס היפנוזה / מדיטציה /טראנס /איך שאתה לא רוצה לקרוא לזה (למרות שיש הבדלים משמעותיים ביניהם) ,זה לא חירטוט , זה הוכח. לא להרגיש כאב גםנשמע לי נורא הגיוני. הרי במדיטציה/ היפנוזה / טראנס אתה כאילו מין מתנתק מהגוף , אז אתה יכול לשים את הדברים האלה בצד.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים היפנוזה לא יכולה לתת אפקט של סם מהסיבה הפשוטה שסמים (לא כולם, חלק מהם) עושים שימוש ב"מחברים עצביים" שהגוף לא מייצר.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים היפנוזה לא יכולה לתת אפקט של סם מהסיבה הפשוטה שסמים (לא כולם, חלק מהם) עושים שימוש ב"מחברים עצביים" שהגוף לא מייצר.חלק גדול מהסמים פועלים על הרצפטורים של דופמין, למשל, שהגוף כן מייצר. אז עקרונית אפשר לגרום לגוף לייצר סמים טבעיים.בהיפנוזה.. לא
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים היפנוזה לא יכולה לתת אפקט של סם מהסיבה הפשוטה שסמים (לא כולם, חלק מהם) עושים שימוש ב"מחברים עצביים" שהגוף לא מייצר.אני ממש לא בטוח בזה מהסיבה הפשוטה שאם היפנוזה יכולה לגרום לך לחשוב שאתה דרקון שעף אז למה שהיא לא תוכל לתת לך הרגשה של רוגע או לחשוב שהכול מצחיק?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים ניסיתי את זה לפני איזה חודש.זה דווקא כן פועל,אבל לא תמיד בפעם הראשונה שאתה שומע את זה.תנסה בהתחלה את הגז צחוק או הQUICK HAPPY.אתה צריך לשמוע את זה עם אוזניות(ועדיף אוזניות איכותיות שנכנסות לתוך האוזן),לעצום עיניים ושבכלל יהיה חושך בחדר.תתרכז רק בצליל,אתה תרגיש אחרי זה איך זה משפיע עליך.וקראתי איפושהו לגבי ההרגשה של הצלילים של הסמים,זה נותן הרגשה של הסם ששמעת את הצליל שלו אבל ההרגשה הרבה יותר חלשה מסמים אמיתיים.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר לא יודע..ניסיתי להפעיל ויש לו בעיה עם הקבצים של alcohol והשני .. לא יודע..הוא אומר משהו חסרים קבצים ונותן מלא מספרים וגם כתוב pictureגם ליוהורדתי את קבצי התיקוןואחר כך עשיתי אנאינסטול הורדתי ממקום אחר בלי קבצי תיקון אבל עם חבילה של 100 קבצי מוזיקה וגם לא עבד (אותה שגיעה) אי אפשר לנגן את הקובץ (כי יש בעיה בטעינה בכפתור הרקאשון שלוחצים)מישהו פה מבין במחשבים ויודע מה אני יכול לעשות?אפילו שזה נשמע לי ממש חארטהשמעתי דוגמאות באתר שלהם אז ויאגרה שומעים בחורה באורגזמהשאר הדברים ששמעתי זה פשוט מוזיקת טראנס
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים לא יודע מה איתכם אבל אנאינסטול נשמע כמו שם מושלם לסם. לגבי היפנוזה, אפשר לעיין בדפי זהב במדור רופאי שיניים ולראות כמה שמשתמשים בזה. המהטמה גנדי, המנהיג ההודי הנודע, התפרסם בכך שהלך לטיפול שיניים וסרב לקבל זריקות מכל סוג, עשה מה שעשה והטיפול עבר ללא בעיה (מין הסתם מדיטציה). אני לא יודע איך מוזיקה ורעשים שונים ישפיעו על בן אדם אבל מסרים סאבלימינלים ללא ספק משפיעים ובזה השתמשו עוד משנות ה-60 או ה-70.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.