עבור לתוכן

מחפש מערכת סטריאו מאוד ישנה מדגם מסויים של סוני ולא מוצא! יכולים לעזור לי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88

מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף...

עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמקולים שלה לחדר למחשב ואני לא מוצא למכירה שום דבר! :( מאיפה אפשר להשיג דברים כאלה היום? מערכת בת 10 שנים היא עלתה איזה 5 אלף אז...

ואם אין דברים כאלה למכירה, אז כמה יעלה לי להגיע לאיכות כזאת עם הרמקולים והמערכות או הרסיברים של היום? אני באמת שמעתי המון מערכות חדשות וישנות בחיים שלי ועוד לא שמעתי איכות כזאת בווליום כזה (ברור לי שהרבה יזלזלו כי יש פה אנשים ששמעו מערכות בעשרות ומאות אלפי שקלים אבל הכל בפרופורציה) :'(

הנה כמה תמונות אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה חדש! אני אשמח :

638fs0.th.jpg

639pu4.th.jpg

640qf3.th.jpg

641hi9.th.jpg

639nn1.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים