עבור לתוכן

שאלה קצת כללית על אוזניות

Featured Replies

פורסם

עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן.

לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים.

יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל.

השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל?

אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע?

תודה.

פורסם

לך לחנות עם הדגמה של אוזניות ותשמע קצת.

Anatoli.

פורסם

באמת הכי פשוט שתנסה, אפילו עם זוג אוזניות פשוטות.

היתרון באוזניות הוא שהן די חוסמות את הרעש מבחוץ, תלוי כמובן בסוג הדגם.

הרבה פחות סאונד "הולך לאיבוד" כמו שקורה עם רמקולים.

אתה שומע את אפקט הסטריאו בצורה מאוד ברורה, פתאום אתה למשל שם לב שבאמת אם עומד משמאלך מישהו ויורה בך אתה ממש שומע את היריה באה מצד שמאל שלך.

חוץ מזה אתה יכול לשחק עם וולויום גבוה גם בשעות הלילה כשכולם ישנים בבית, גם זה שיקול חשוב...

סה"כ זו חוויה הרבה יותר סוחפת לשחק עם אוזניות, החסרון הגדול לדעתי שזה קצת מעייף, ואחרי שמשחקים יותר משעה זה לפעמים ממש מציק, במיוחד כששומעים בווליום גבוה.

אגב, אתה לא חייב להוציא 600שח ומעלה בשביל אוזניות איכותיות יחסית (במיוחד כשהשימוש הוא גיימינג ולא דווקא שמיעת מוזיקה), יש אוזניות לא רעות בכלל גם במחירים זולים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

איזה אוזניות טובות יש במחיר סביר?

פורסם

לא חסר, יש של גראדו (למשל SR60), סנהייזר (למשל PX100), סוני.

רצוי אבל שפשוט תלך לחנות שמאפשרת לך לשמוע ואז להחליט בעצמך.

ומכיוון שמדובר על אוזניות לגיימינג אני מניח שעדיף לבחור כאלה שיש להם באס חזק ומורגש (אבל לא יותר מדי) בשביל כל האפקטים של פיצוצים ויריות.

יש גם כמה ביקורות כאן באתר על אוזניות, אתה יכול לבדוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. ומה לגבי הכרטיס קול?

יש לי סתם כרטיס קול מובנה, צריך כרטיס קול נפרד?

פורסם

כרטיס קול מקצועי תמיד יהיה עדיף על און בורד, השאלה אם יש טעם להשקיע בזה.

קודם כל בלוחות אם החדישים יחסית הכרטיסי קול לא רעים בכלל, בטח כאשר במילא לא מדובר במערכת סטריאו מקצועית.

שנית, לפעמים שווה יותר להשקיע את הכסף בציוד שבו שומעים (כלומר הרמקולים או האוזניות) מאשר בכרטיס.

למשל, במקום לקנות רמקולים ב500 וכרטיס ב500, יכול להיות יותר משתלם להשקיע את כל ה1000 רק ברמקולים.

אין ממש נוסחה קבועה לזה. הכי טוב פשוט שתתחיל מהאוזניות עצמן, תשקיע כמה שאתה יכול (בגבולות הסביר כמובן).

אם אתה מרוצה מאיך שהן נשמעות סבבה, אם לא תוכל תמיד בעתיד לשדרג לכרטיס קול.

פורסם

סה"כ זו חוויה הרבה יותר סוחפת לשחק עם אוזניות, החסרון הגדול לדעתי שזה קצת מעייף, ואחרי שמשחקים יותר משעה זה לפעמים ממש מציק, במיוחד כששומעים בווליום גבוה.

תלוי איזה אוזניות :)

אני יכול להיות עם שלי על הראש למשך שעות, גם כשהן לא בשימוש.

אצלי נוחות זה פקטור חשוב כמעט כמו הסאונד.. זה לדוגמא למה בחיים אני לא יוכל להסתדר עם K701, אפילו שאני אוהב את הסאונד שלהן.

פורסם

אתה חריאט אתה יוסי, בא לשפונגל לייב באנגליה קצת ?

פורסם

אני חריאט? אני לא רואה בית אינעל העולם

מי צריך שפונגל כשיש יאנגר בארץ בשבועות ;)

פורסם

אני חריאט? אני לא רואה בית אינעל העולם

מי צריך שפונגל כשיש יאנגר בארץ בשבועות ;)

יאנגר !?@#!?@# תגיד מתי ואני בא !

רציתי ללכת גם היום לראג'ה אבל אין הסעות.. נקווה שעד שבועות יהיה כבר מכונית והכל. יאנגר אני בא ותשלח הודעה נחפור איתך קצת לצלילי סיימון המלך :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים