עבור לתוכן

בקשת המלצה למסך LCD בגודל 19"+ בתקציב של 1700 (לא בטוח)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות.

המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה.

התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

"איכותי" ו"תקציב נמוך ככל שניתן" לא הולכים ביחד.

תגדיר תקציב ותפסיק לבזבז את זמנם של אנשים פה בדרישות מופרכות.

פורסם
  • מחבר

"איכותי" ו"תקציב נמוך ככל שניתן" לא הולכים ביחד.

תגדיר תקציב ותפסיק לבזבז את זמנם של אנשים פה בדרישות מופרכות.

אתה יודע שגם אם תקח שני מסכים עם אותם המאפיינים בדיוק, יש מצב שהם יהיו במחירים שונים.

אני לא יודע כמה עולה מסך עם המאפיינים שרצית אז אני לא יכול להגיד לך תקציב. מה שאני יכול להגיד שאם יש 10 מסכים כמו שרציתי אני רוצה את הזול מבינהם (שיעמוד בתנאים כמובן).

פורסם

מה שמשנה זה לא המאפיינים שרצית אלא כמה כסף אתה מוכן להוציא. מזה מתחילים וממשיכים הלאה בהתאם לאפשרויות. עד שלא תגדיר את התקציב, אי-אפשר לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

מה שמשנה זה לא המאפיינים שרצית אלא כמה כסף אתה מוכן להוציא. מזה מתחילים וממשיכים הלאה בהתאם לאפשרויות. עד שלא תגדיר את התקציב, אי-אפשר לעזור לך.

ואם אני אגיד לך 1500 ש"ח, למרות שאני לא בטוח אשקיע את זה (אולי יותר ואולי פחות, אם אני אמצא מסך שעונה על הצרכים שלי בפחות), זה יעזור לך?
פורסם

כן, אבל עדיף שתרשום זאת בכותרת, כי אלה חוקי הפורום.

עדיף גם שתגיד מה המקסימום (פחות או יותר) שאתה חושב להשקיע, כדי שאפשר יהיה למצוא לך את הכי טוב בתקציב.

פורסם

אם תמצא Philips 190P7EG בעל פאנל PVA, אמור לעלות 1200 ש"ח.

אם לא, Samsung 940T שעולה 1590 ש"ח.

אם לא תמצא את שניהם, הייתי הולך ל"מגה" וקונה מסך 20'' של Teac ב800 ש"ח או את ה22'' של Teac/Benq/Chimei/Mag/אחר ב1300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אם תמצא Philips 190P7EG בעל פאנל PVA, אמור לעלות 1200 ש"ח.

אם לא, Samsung 940T שעולה 1590 ש"ח.

אם לא תמצא את שניהם, הייתי הולך ל"מגה" וקונה מסך 20'' של Teac ב800 ש"ח או את ה22'' של Teac/Benq/Chimei/Mag/אחר ב1300 ש"ח.

א. בקשר ל- Samsung, הזמן תגובה שלו הוא 20ms קצת איטי, לא? זה לא מתאים למשחקים וסרטים. או שאני טועה? כנ"ל לגבי הפילפס, האם עונה לצרכים שלי?

ב. למה לקנות מסך זול ב- 800 ש"ח? אין עוד אופציות? אני יכול להגדיל את התקציב עד 1700 ש"ח פחות או יותר.

תודה.

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

בגירסה החדשה אין בעיה של תגובתיות למשחקים לעומת הישנה שהראתה מריחות בעיקר בגוונים הכהים. אתה רק צריך לבדוק איזו גירסה זמינה בכלל איפה שמוכרים 940T בכ-1600 שקלים.

על הפיליפס 190P7EG תוכל לקרוא מידע נוסף בפוסט הזה. נראה לי שהסבירות הגבוהה ביותר שהוא יוכל להתאים למשחקים בסגנון Oblivion ולא למשחקי כדורגל מהיר שם כבר מתחילים לראות מריחות. על כך קראתי בפורום זה.

פורסם
  • מחבר

בגירסה החדשה אין בעיה של תגובתיות למשחקים לעומת הישנה שהראתה מריחות בעיקר בגוונים הכהים. אתה רק צריך לבדוק איזו גירסה זמינה בכלל איפה שמוכרים 940T בכ-1600 שקלים.

על הפיליפס 190P7EG תוכל לקרוא מידע נוסף בפוסט הזה. נראה לי שהסבירות הגבוהה ביותר שהוא יוכל להתאים למשחקים בסגנון Oblivion ולא למשחקי כדורגל מהיר שם כבר מתחילים לראות מריחות. על כך קראתי בפורום זה.

ואיך אני מבדיל בין הגירסאות (מה אני צריך לבדוק ואיפה?)?

מה דעתכם על Asus MW221C? קראתי את הביקורת עליו באתר, ועדין אני לא בטוח אן זה כדאי. מה אתם אומרים עליו?

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו מה שרה זה שקיבלתי מלא המלצות לסכים שונים, ואין החלטה גורפת על מסך טוב שיתאים לי.

אני עומד באותו מקום בו פתחתי את האשכול, מלא מסכים שמבינהם אני לא יודע מה כדאי.

כרגע אני הולך לכיוון של אסוס, החברה היחידה שהופיעה יותר מפעם אחת בהמלצות, אבל עדיין אני לא יודע אם זה טוב.

אני פשוט רוצה לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל עבור הכסף שלי.

פורסם

אם היית מעיין יותר לעומק בפורום ובסקירה של XBIT היית מוצא את התשובה של McFly לגבי ה-940T איזו גירסה כדאית לרכישה.

אני עדיין עומד מאחורי ההמלצה שלי על ה-940T - הוא יותר טוב לכל השימושים מה-MW221C שהוא TN פשוט ומכל מסך 22" TN. אם אתה רוצה מסך שמיועד נטו למשחקים האסוס יתאים לך, הבעיה היא שלא ברור האם הוא זמין בחנויות לכן תבדוק מול אלו שמציעות אותו למכירה. אם אתה לא מוצא אותו אפשר לקחת בפחות כסף ASUS VW222u או Chimei 221D.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שה- 940T נמכר רק בפנדה, ואני לא אסע לשם רק כדאי לבדוק האם זה הדגם החדש.

מה אתם אומרים על ה- ViewSonic VP930B? הוא יתאים לשימושים שציינתי?

פורסם

אם תמצא אותו, אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים