עבור לתוכן

DEADADDER VS MX518 מתלבט בקנייה

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת.

אני מתלבט בין הDA לMX518.

הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים.

2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים.

אשמח להמלצות!

פורסם

On the fly זה הדבר הכי אידיוטי שקיים עלי אדמות ואני לא מכיר אף גיימר אמיתי שבאמת משתמש בזה, זהו גימיק ולא יותר מכך.

לגבי השאלה שלך, שני העכברים מעולים ובעלי ביצועים דומים ( של ה-DA טובים יותר על הנייר אבל לא תרגיש זאת ), הבחירה שלך צריכה להיות לפי איזה עכבר נוח לך יותר ואיזה מתאים יותר לתקציב שלך.

פורסם

ON THE FLY אלו לא הכפתורים שמשנים את הDPI של העכבר בזמן משחק? אם כן זה דבר נח לדעתי...נסה את זה.

פורסם
  • מחבר

On the fly זה הדבר הכי אידיוטי שקיים עלי אדמות ואני לא מכיר אף גיימר אמיתי שבאמת משתמש בזה, זהו גימיק ולא יותר מכך.

לגבי השאלה שלך, שני העכברים מעולים ובעלי ביצועים דומים ( של ה-DA טובים יותר על הנייר אבל לא תרגיש זאת ), הבחירה שלך צריכה להיות לפי איזה עכבר נוח לך יותר ואיזה מתאים יותר לתקציב שלך.

בכל זאת... גם אם לא שימושי אפשר לנצל אותם למשהו אחר.

יש עוד המלצות לעכברים באותו תקציב או שהMX518 הכי משתלם?

פורסם

ON THE FLY אלו לא הכפתורים שמשנים את הDPI של העכבר בזמן משחק? אם כן זה דבר נח לדעתי...נסה את זה.

למה לי? זה כל כך מטופש לשנות רגישות באמצע משחק ועוד לא מדובר בהפרשים זעירים אלא בקפיצות בין 1600DPI ל-800DPI זה מאוד משפיע על הרגישות של העכבר וזה סתם הורס יותר מאשר עוזר.

אין אף אחד שאני מכיר שבאמת משתמש בזה בזמן משחק.

פורסם

זה דווקא עוזר במשחקים

כך למשל את המשחק BF2

בזמן משחק כשאתה נכנס לטנק אתה צריך לגלוש אם העכבר על השולחן בשביל לסובב אותו

ככה אתה יכול לשנות את הDPI ולהזיז את הטנק בכיף .

בקשר לקפיצות אתה יכול לשנות בתוכנה של העכבר כמה DPI ישתנה בכול לחיצה

פורסם

כן אבל אלה תמיד קפיצות גדולות מדי שמשפיעות יותר מדי על הרגישות של העכבר, לא משנה אם אתה מעביר מ-1600 ל-800 או מ-400 ל-1600 וכ"ו. חוץ מזה אני חושב שזה אידיוטי לא לשחק רק על המקסימום DPI של העכבר כי אז אתה לא מנצל את כל היכולות שלו.

את המקרים שבהם הגימיק הזה באמת שימושי אפשר לספור על כף יד אחת, וגם במקרה של BF2 אפשר פשוט להגדיר בינד לרגישות בתוך המשחק במקום לשנות את ה-DPI של העכבר.

פורסם

עדיין זה כול אחד ואיך שנוח לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים