עבור לתוכן

סוף סוף מענישים את החיות- הפסד טכני לבית"ר

Featured Replies

פורסם

בפקיעין לא הצליחו לתפוס את כל המתפרעים (חלק תפסו, אבל שיחררו כדי לקבל בחזרה את השוטרת). אז מה, הטילו עוצר על הכפר?

זוכר מקרים בהם אוהדים השליכו חזיז או רימון עשן ותפסו אותם? המשטרה יכולה לעשות את זה. לא תמיד, אבל זו בטח לא סיבה להעניש את מי שלא חטא. ראיתי בעיתון תמונה של אוהדים שרצים על המגרש, לפחות כמה מהן אפשר לזהות בבירור בתמונה. אני בטוח שהמשטרה יכולה להגיע לחמישה או עשרה מהאוהדים האלו. אבל למה להתאמץ? נעניש את הקבוצה.

מה אתה משווה?! זה כדורגל למען השם, זה ספורט לא אירוע פח"ע, אתה יודע כמה עולה להפעיל מערך מודיעין לזיהוי חשודים ע"פ תמונות?

אתה באמת חושב שעדיף שיוציאו על זה משאבים שבד"כ מופנים ללוחמה בטרור ופשע? :s05:

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן. מדיניות "חלונות שבורים" מתחילה בפשעים קטנים, כולל אלימות במגרשים.

פורסם

מה הבעיה?

מתפרעים? משחק ללא קהל.

מתפרעים שוב? שני משחקים ללא קהל.

אני בספק ששחקני בית"ר מבקיעים גולים בזכות צעקות "השופט בן ****" ודברים דומים.

התפרצות למגרש היא עבירה פלילית בחלקה- בעיקר החלק שבו רומסים גדרות ומשחיתים רכוש....

פורסם

הם כבר קיבלו עונשים של משחקים ללא קהל, אפילו לא מזמן אאל"ט, כשהם ביזו את דקת הדומייה לזכר רבין.

בית"ר גם הפסידה בסביבות ה2 מליון שקל בקנסות בגלל האוהדים שלה, שום דבר לא עזר.

פורסם

כי לא נגעו למה שחשוב באמת לאוהדים - המיקום בטבלה. הפסד טכני על כל התפרעות ואין יותר התפרעויות. כי לאוהד מופרע לא מעניין שאת המשחק הבא הוא יראה מהבית או שהקבוצה הפסידה כסף. הפסד טכני מול בני סכנין למשל יכאב לו הרבה יותר.

פורסם

להוריד ליגה

פורסם

לא שיש לי משהו כנגד הקבוצה הזאת, אבל את האוהדים שלה (הדבילים, לא כולם), צריך להרוג.

מחזק. ואם לא להרוג אז לעקר.שלא יתרבו.

פורסם

כי לא נגעו למה שחשוב באמת לאוהדים - המיקום בטבלה. הפסד טכני על כל התפרעות ואין יותר התפרעויות. כי לאוהד מופרע לא מעניין שאת המשחק הבא הוא יראה מהבית או שהקבוצה הפסידה כסף. הפסד טכני מול בני סכנין למשל יכאב לו הרבה יותר.

זה מה שאתה חושב. לבבון הממוצע אין יכולת לבצע את הקישור בין העבירה לעונש. מקסימום הם ישרפו (שוב) את משרדי ההתאחדות.

ולמי ששאל (מתעצל לחזור ולבדוק) - בטח שזו עבירה על החוק. אי ציות להוראות שוטר, התפרעות, סיכון חיים - אני בטוח שכל תובע משטרתי יצליח למצוא עוד כמה עבירות מתאימות.

פורסם
  • מחבר

תכלס, עכשיו כשאני חושב על זה, העונש הוא לא הכי נכון. האנשים הלא נכונים נענשו (אם זה קבוצות התחתית, ואם זה הקבוצה עצמה והשחקנים שהשקיעו את הנשמה ונדפקו בגלל האוהדים).

לא יודע איך אפשר להעניש אלפים, אבל בהחלט אמצעים לפיזור הפגנות יכולים לעזור.

פורסם

חחח אתה חושב שהורדת נקודות והפסד הטכני הזיזו להם משהו? האליפות עדין שלהם! הרדיוס בלי קהל עד סוף העונה זה מה שמעצבן את האוהדים עכשיו ואת כל השאר זה שנתנו לנתניה 3 נקודות.

בקשר לאכיפה, תחשבו על זה שהמשטרה בדקה 85 פתחה את השערים של המגרש בגלל שהם ידעו שתיהיה פריצה ולא רצו שיקרה מה שקרה פעם שעברה שסגרו את השערים....אז מה הם חשבו לעצמם ?

הבלי קהל פוגע גם בספורטיביות של המשחק, משחק בלי קהל זה משחק בלי חיים, ככה לפחות אני חושב. קהל שמעודד ומראה את השפעות מגביר את התחושה הטובה אצל השחקנים...

שמעו העונש לא נכון, כי העונש היה צריך להיות כלפי הפורצים, אני מכיר אוהדים במיוחד מוותיקים שלא פרצו ולא נכנסו והבינו שזה עבר ויצאו, העונש היה צריך להיות מול המתפרעים בצורה חכמה מה שכן, התערבות של השר מג'דלה עוד יותר החמירה את המצב כי העונש הוא קשה יחסית לעונשים אחרים שקבוצות אחרות קיבלו שפרצו כמה דקות לפני סיום המשחק...וחלקם אפילו לא קיבלו ונחתם על משחק חוזר ובגלל דברים כאלו אל תצפו שאוהדי בית"ר ישתקו על זה ובניני התאחדות אולי שום ישרפו או יפרצו, התפרעויות מחוץ למשחקים בכדי להיכנס ולא חסרים דברים שהם יעשו כנקמה בשביל להראות שהעונש לא צודק, כי הוא לא צודק לאומת העבר.

מעניין מה היה העונש אם הפועל או מכבי היו עושים משהו כזה...

פורסם

קודם כל אני חושב שלבכות על קבוצות תחתית במקרה הזה זה מיותר לגמרי

זה שהפעם המשחק היה נגד קבוצת תחתית לא אמור לשנות את העונש

לדעתי כל משחק שמסתיים ככה אוטומטית צריך להיות ניצחון תכני לקבוצה השנייה ולא משנה תוצאה או מיקום בטבלה

בהקשר של העונש לדעתי זה עונש מצוין

גם ניצחון טכני גם מינוס 2 נקודות +מינוס 4 לשנה הבא

אם יתמידו בזה האוהדים כולל הביתריסטים ילמדו ולא יעשו שטויות כאלו

פורסם

אי אפשר להאשים אותי באהבה יתרה אליהם,אבל על מה העונש?בסך הכול פרצו לדשא.

לא זוכר יותר מדי קבוצות בשנים האחרונות שלא פרצו לדשא אחרי אליפות.

הם צריכים להענש על הרבה מאד דברים אחרים

פורסם

הם פרצו לדשא לפני סיום המשחק

זה הבעיה

פורסם

הם פרצו לדשא לפני סיום המשחק

זה הבעיה

הפועל עשו את זה, בני יהודה עשו את זה ועוד הרבה קבוצות אחרות גם, אבל אצלהם זה עבר או שפשוט הופסק המשחק או שעשו משחק חוזר בלי קהל.

בחיים לא היה עונש כזה לאף קבוצה.

מעניין מה היה העונש אם סכנין או הפועל היו עושים את זה....

פורסם

עם יד על הלב, אתה מסוגל להשוות את העבר העשיר של התפרעויות של אוהדי בית"ר לעבר של....... אוהדים של כל קבוצה אחרת?

לא סתם יצא להם שם של חיות, הם מתנהגים ככה כבר הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים