עבור לתוכן

CTX PR711F סכנה!!!

Featured Replies

פורסם

LMAO :lol: :lol: :lol:

תאמין לי שגם ה-Trinitron וגם ה-Diamondtron שטוחות כמו ה-Flatron,אני לא מתכוון להעליב או משו,אבל מדובר בסתם תכסיס פרסומי של LG שאין מאחוריו טיפת נכונות בנוגע לשטיחות השפופרות האחרות...

ואני מתפלא שמישהו באמת האמין לזה.

• תגובות 46
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את מה שMOO MOO אמר אפשר לראות בעין, אבל את מה שאתה אמרת לא, אז תביא הוכחות ואל תזרוק דברים באוויר.

פורסם

עכשיו בוא אני אספר לכם משהו לגבי מאג. אני לא יודע כלום לגבי הדגמים החדשים של החברה אבל לי יש מסךMAG DJ INNOVIOSN 15"

[נערך] שנמצא אצלי כבר 5 שנים וחצי . זה מסך כזה טוב.............תומך ברזולציה של עד 1280X1024 (לפני 5 שנים , זכרו !) ב-85 הרצים. מת עליו .

By the Spirit:

אני מבקש לשמור על רמה גבוהה בפורום ולא להשתמש בביטויים כאלו

תודה ויום טוב.

פורסם

KING OF ACTION, אמרתי שפעם הם היו חברה מצויינת ושעכשיו הם דראק.

וללאמברז'ק גי'ם - נהפוכו, התכסיס האמיתי פה הם שכל החברות שאומרות שהצגים שלהם שטוחים

ובסה"כ הזכוכית החיצונית שטוחה, גם אני יכול לקחת איזה מסך גנ'רי ישן ולשים חתיכת זכוכית עליו.....

ותאמין לי שהשתמשתי במסכים שטחים אחרים (שפורפרת DIMONATRON ודומיו) והם לא היו משהו יחסית לLG...

וכן אפשר לראות את זה בבירור.

פורסם

את מה שMOO MOO אמר אפשר לראות בעין, אבל את מה שאתה אמרת לא, אז תביא הוכחות ואל תזרוק דברים באוויר.

?

אפשר לראות בעין מה? שהם ה"שטוחים האמיתיים"?

אגב, אם "שטוח" זה המדד שלכם, קנו מסכים מסדרת הDFX (או MB, בשמה החדש), שהיא מבוססת על טכנולוגיה של שפורפרת לא ישרה בעקרון, עם זכוכית ישרה לגמרי בסוף. לא רע, אבל לא trini/diamond/flat-ron.

פורסם

אפשר לראות בעין מה? שהם ה"שטוחים האמיתיים"?

וואט דה פאק איז דט ?

פורסם

KING OF ACTION, אמרתי שפעם הם היו חברה מצויינת ושעכשיו הם דראק.

וללאמברז'ק גי'ם - נהפוכו, התכסיס האמיתי פה הם שכל החברות שאומרות שהצגים שלהם שטוחים

ובסה"כ הזכוכית החיצונית שטוחה, גם אני יכול לקחת איזה מסך גנ'רי ישן ולשים חתיכת זכוכית עליו.....

ותאמין לי שהשתמשתי במסכים שטחים אחרים (שפורפרת DIMONATRON ודומיו) והם לא היו משהו יחסית לLG...

וכן אפשר לראות את זה בבירור.

רגע, שאני אבין, בדיון על מסכים אתה טוען שtrini/diamondtron לא שטוחים, והם רק זכוכית שטוחה?

פורסם

יש לי מסך של

Gateway

דגם

vx900

גודל

19"

שווה לי להחליף?

פורסם

אם

אתה

מרו

צה...

למה להחליף

?

פורסם

יש לי מסך של

Gateway

דגם

vx900

גודל

19"

שווה לי להחליף?

1) למה אתה כותב כמו **** (צינזור עצמי) ?

2) איך זה קשור לדיון ? מה הקשר עכשיו ? פחחחחחחח

פורסם

אם

אתה

מרו

צה...

למה להחליף

?

גדול ! חההחה . :D

פורסם

יש לי שלושה חברים עם מסכי MAG ולכולם יש שני פסים דקים דקים על המסך.

זה צריך להגיד משהו לא???

פורסם

לא.... אלו קווים שלפי מה שאני יודע מופיעים בכל מסך שמשתמש בשפורפרת ה-Diamondtron וה-Trinitron.

שאלה: הקווים האלו מופיעים גם במסכים כמו ה-ViewSonic P90F? {אני לא זוכר את שם השפורפרת שהוא משתמש בה}

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ok אני מקפיץ את התרד הזה כדי להודיע לכם שתיקנו לי את המסך,הם החליפו דבר שנקרה פלייבק טיוב,מישהו יודע מה זה בדיוק?

פורסם

לא מזמן קיבלתי מידע שהגיעו לארץ כמה מאות מסכים של "משופצים" ונמכרים כחדשים (של כמה יצרנים)

לכן יתכן ונשמע מעוד אנשים שהמסך ה"חדש" שלהם מת.

צריך לבדוק תאריך יצור על המסך,כאמור מסכי CTX מחזיקים שנים רבות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים