עבור לתוכן

CTX PR711F סכנה!!!

Featured Replies

פורסם

עמידות מסך זה לא הכל, הוא אמנם מחזיק הרבה שנים אך איכות התצוגה על הפנים, הרזולוציות נמוכות וה-REFRESH RATE גרוע.

אני אישית מכיר כ-5 אנשים שהחזירו MAG כי הוא היה דפוק אבל עדיין אני לא טוען שסדרות שלהם דפוקות אלה פשוט שהמסכים שלהם לא נותנים איכות תצוגה ברמות של CTX או IIYAMA. כמות חד ספרתית של אנשים שהחזירו את אותו המסך לא קובעת גורל של סדרת יצור שלמה.

• תגובות 46
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתדע לך שלי יש מסך 17 של SAMPO ואני עובד ברזולוציה 1024 על 768 , 32 סיביות ב 85HZ. והאיכות אחלה.

אני דווקא חושב שאיכות התמונה בFLATRON של LG יותר טובה מבCTX וIIYAMA, אבל המחיר הזול של IIYAMA ממש מושך אותי...ואני חייב מסך 19" :)

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות את ה-454,הייתי ממליץ לחכות עוד שבועיים-שלוש,כי אחרי התכתבות קצרה עם פנדה,הם סיפרו לי שאולי יתחילו לייבא את ה-454A עוד כמה שבועות...

והמחיר של ה-iiyama,זול?

הוא יקר ב-500 שקלים מה-LG.

פורסם

נכון, אני אקנה את הLG אז.

בבוא הזמן.

פורסם

לי יש CTX960PF גרסה מיוחדת משנת 99 והוא עובד כמו מלך 1280-1024 100 הרץ

המסכים שלהם פשוט מעולים .

אני דוגל שיש שני מוצרים שאסור לעשות להם משלוח .

1 מסכים

2 דיסק קשיח

עם עשית משלוח למסך אז הפעם תלך לקחת אותו,אם לא אז אולי נפלת על מסך לא תקין.

קורה.

הכי באסה זה מסך שתוקן ,הםאף פעם לא מבריאים ממחלות ילדות.

אני מקווה שיחליפו לך (למרות שהסיכוי נמוך מאד).

פורסם

עד כמה שהם "עמידים",הם מפגע בריאותי הרבה יותר גדול ממסך מהדור הנוכחי,ועם זה אי-אפשר להתווכח.

למה הם מפגע בריאותי בדיוק?

פורסם

מה שנכון נכון...

או שתקנה מסך יד שניה "ישן וטוב" ;D

אגב, יש למישהו תלונות על MAG 810FD ?

פורסם

CTX מסכים מעולים !

אז קיבלת מסך דפוק, באסה ...

MAG הם זבל של מסכים .

לך תבדוק כמה החזרות יש למסכים האלה ותבין לבד.

בחברה הקודמת שעבדתי בה לא היה מסך אחד תקין של mag .כל אחד עם זליגת צבעים ,מטושטשים....

פורסם

אתם יודעים מה מעצבן אותי?

אנשים פה מדברים בלי כל ניסיון.... אתם מבלבלים את המוח בכמויות בלי אפילו שיש לכם את המסך...

אני אישית עובד עם LG Flatron 995FT plus

המסך יש לי אותו שנה וחצי לא היה בעיה אחת! [פעם אחת הוא נשלח לתיקון אבל הסתבר שזה בכלל הכרטיס המסך הדפוק שלי....]

הוא ממש מסך טוב וכל המבלבלי שכל פה על זה שLG חרא אני לא טוען שהם חברת איכות משהו משהו אבל בשביל המחירים המאוד טובים שלהם הם מאוד מאוד שווים

במילה אחת המסך פצצה ואני ימשיך גם בעתיד לקנות LG כי זה פשוט שווה ואתם פשוט שוטפים את השכל לאנשים שלא מבינים

בתור אחד מהותיקים בפורום הזה זה מעצבן לראות איך אנשים משתכנעים מהבולשיט שלכם.....

p.s

בקשר לזה שסדרה שלמה יצאה דפוקה.... גם במכוניות כאשר מחזירים 20 אלף מכוניות לתיקן... זה קורה גם במלא דברים אחרים בכל מכשיר חשמל יש את האפשרות שזה יקרה.... קורה שמתפקשש משהו בתהליך... זה לא שהם לא מחזירים לך מסך מתוקן....

פורסם

עזבו להתווכח, אין פה הרבה מקום לזה לדעתי.

תודה XDREAM על ההערה, אני אקח את זה בחשבון כשאקנה לי מסך.

פורסם

ראיתי שמדברים כאן על Iiyama.

יש לי מסך שלהם - 413C, פשוט מעולה, אין לי מה להוסיף. אני לא מבין איך אתה יכולים להשוות את IIYAMA למה שקרה לו..

פורסם

כתבה מעניינת, מאוד... אבל אל מי אתה פונה ? מי ישנה את דעתו על המסך?

פורסם

MAG הם זבל של מסכים .

לך תבדוק כמה החזרות יש למסכים האלה ותבין לבד.

בחברה הקודמת שעבדתי בה לא היה מסך אחד תקין של mag .כל אחד עם זליגת צבעים ,מטושטשים....

צודק ב-100%, וכל מי שלא מאמין שילך ל-KSP וישאל כמה מסכים של MAG הם מקבלים חזרה בחודש לתיקונים,

וזה בטוח לא רק ב-KSP, האיכות של מוצרי MAG היא ברמה נמוכה במיוחד.

פורסם

א. אישית KSP לא מטפלים בבעיות של אנשים! חבר קנה מחשב, הלוח EPOX 8RDA עשה בעיות, ועד שהוא לא הלך לחנות אחרת

הבעיה לא סודרה.

ב. יש הרבה מסכים טובים, שכוללים את LG IIMAYA טוCTX, מאג פעם היו מצויינים, אבל קורה שדברים מתקלקלים ועכשיו הם על הפנים.

אישית יש לי מסך LG 915FT והוא עובד כבר 3 שנים וחצי (טפו-טפו-טפו), והוא ביצועיסט חבל"ז (רזולוציות, זמני רעינון), וגם הוא מאוד

חד. אבל אני לא אומר שהמסכים המתחרים שציינתי למעלה לא טובים. כי הם כן.

נ.ב

LG הם השטוחים האמיתיים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים