עבור לתוכן

CTX PR711F סכנה!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי את המוניטור הזה כבר חודשיים וכרגע הוא הלך...מת...הנורה הירוקה דולקת אבל אין שום תצוגה,כבר שבועיים שהמסך עושה קליקים מעצבנים,אז החזרתי את ה PHILIPS שלי שיש לי אותו משנת 94 והוא עדיין עובד כמו חיה!!

קניתי את ה CTX אצל הדובים ויש לי אחריות,דיברתי עם היבואן והם או יתקנו או יחליפו ככה שזה בסדר אבל חודשיים ומסך חדש מת?

המלצה חמה אל תתקרבו למסך הזה למרות שמבחינה ויזואלית הוא פיצוץ.

• תגובות 46
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועוד מה הקטע, שקנית אותו בהמלצה של חברי הפורום.

אז מה שאני אוסיף זה דבר כזה...MAG, LG! וזהו, אין בעיות איתם, יש לי חבר שעומד אצלו LG 3 שנים

יש לי חבר שיש לו מסך MAG בן 6!!! 6!!! וCTX ו IIYAMA כל מה שאני שומע זה תקלות, טענות ובעיות.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאני אוסיף זה דבר כזה...MAG, LG! וזהו, אין בעיות איתם, יש לי חבר שעומד אצלו LG 3 שנים

יש לי חבר שיש לו מסך MAG בן 6!!! 6!!! וCTX ו IIYAMA כל מה שאני שומע זה תקלות, טענות ובעיות.

צודק באמת הרבה אנשים המליצו על המסך הזה כאן,מזה ממש אני מאוכזב :'(

פורסם

lev,

את הבעיות ששמעתי עליהן במסכי ctx אפשר לספור על יד אחת. אותו דבר גם עם Iiyama.

לא מזמן עברה כאן שמועה על סדרה שלמה דפוקה של LG.

אם אין לך עם מה לגבות את מה שאמרת, אל תגיד.

פורסם

אתה טוען שהמסך הגיע אליך דפוק,ומתפלא שהוא נהרס אחרי חודשיים?

לקחת בחשבון אולי שהמסך נספק תוך כדי משלוח,ולא שהמסך דפוק,כי אני יודע שזה מסך נהדר.

CTX היא חברה עם יותר וותק ואיכות ממה שיהיה ל-LG אי פעם,אז אני לא רואה פה השוואה.

ובנוגע ל-iiyama,יש לי את ה-454A שלהם ,לאחי כרגע יש את ה-454,ושניהם מפגינים יותר איכות,מראה או אמינות מ-LG או MAG.

*וזה ממש לא משנה מאיפה קנית את המסך,אז אין צורך לפרסם את החנות.

**והסדרה של LG באמת הייתה חולה,נפלו כמו זבובים( :P) אחרי מספר חודשים של שימוש.

פורסם

lev,

את הבעיות ששמעתי עליהן במסכי ctx אפשר לספור על יד אחת. אותו דבר גם עם Iiyama.

לא מזמן עברה כאן שמועה על סדרה שלמה דפוקה של LG.

אם אין לך עם מה לגבות את מה שאמרת, אל תגיד.

ניסיון.

פורסם
  • מחבר

אתה טוען שהמסך הגיע אליך דפוק,ומתפלא שהוא נהרס אחרי חודשיים?

לקחת בחשבון אולי שהמסך נספק תוך כדי משלוח,ולא שהמסך דפוק,כי אני יודע שזה מסך נהדר.

CTX היא חברה עם יותר וותק ואיכות ממה שיהיה ל-LG אי פעם,אז אני לא רואה פה השוואה.

ובנוגע ל-iiyama,יש לי את ה-454A שלהם ,לאחי כרגע יש את ה-454,ושניהם מפגינים יותר איכות,מראה או אמינות מ-LG או MAG.

*וזה ממש לא משנה מאיפה קנית את המסך,אז אין צורך לפרסם את החנות.

**והסדרה של LG באמת הייתה חולה,נפלו כמו זבובים( :P) אחרי מספר חודשים של שימוש.

לא,אני לא טענתי שהוא הגיע דפוק

פורסם

טעות שלי,התבלבלתי.

בכל-זאת כדאי לתת למסך הזה עוד ניסיון,הוא מסך ממש מעולה.

וזה שמסך אחד דפוק לא אומר שכל החברה דפוקה או שכל המסכים שלהם גרועים.

פורסם

לי יש מסך 14 אינץ' של mag כבר 7 וחצי שנים (כמובן שאני לא משתמש בו אבל סתם לידע :) אבל הוא עדיין פועל כמו סוס (בפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני בערך שנה וחצי) )

פורסם
  • מחבר

אין כמו המסכים הישנים פשוט אין....חבל שמזלזלים

פורסם

עד כמה שהם "עמידים",הם מפגע בריאותי הרבה יותר גדול ממסך מהדור הנוכחי,ועם זה אי-אפשר להתווכח.

פורסם

יכול להיות שפשוט קיבלת מסך פגום, זה לא אומר שכל החברה והסידרה הם גרועים..

פורסם

שטויות!!! המסך הזה עובד אצלי כשנתיים בלי שום בעיה

מומלץ בלי היסוס

פורסם

עד כמה שהם "עמידים",הם מפגע בריאותי הרבה יותר גדול ממסך מהדור הנוכחי,ועם זה אי-אפשר להתווכח.

בזה אתה צודק :P

פורסם

כל מילה נכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים