עבור לתוכן

בעיה ב3DMARK +שאלות לגבי הRIVATUNER

Featured Replies

פורסם

הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי...

פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? :kopfpatsch:

העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן)

אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה:

http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg

זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר

איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים,

שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון

תודה רבה לעונים חג שמח ! :silly:

פורסם

הורדת את הקובץ מהאתר של החברה ?

לגבי ההגדרות..

את המהירות של המאוורר שנית בסדר..אם אתה "מסתדר" עם הטמפ' של הכרטיס מסך אין סיבה לעלות יותר מדי או להוריד יותר מדי..

וגם בדרייברים וגם בRIVATUNER אתה יכול לראות את הטמפ'..מה גם שבRIVATUNER יש מוניטור מכובד של המהירויות וכו..הכל לאורך זמן...

כמו כן EVEREST כן מציגה את הטמפ' "למטה"...

פורסם
  • מחבר

הורדת את הקובץ מהאתר של החברה ?

לגבי ההגדרות..

את המהירות של המאוורר שנית בסדר..אם אתה "מסתדר" עם הטמפ' של הכרטיס מסך אין סיבה לעלות יותר מדי או להוריד יותר מדי..

וגם בדרייברים וגם בRIVATUNER אתה יכול לראות את הטמפ'..מה גם שבRIVATUNER יש מוניטור מכובד של המהירויות וכו..הכל לאורך זמן...

כמו כן EVEREST כן מציגה את הטמפ' "למטה"...

על איזה קובץ מדובר? מה אני צריך להוריד שקשור להגדרות ?

איך אני רואה תטמפרטורה בריבהטונר או בדרייבר? חשבתי שעשיתי את עצמי מספיק לא מבין בשביל שתסביר לי איך ולא תגיד לי איפה :s07:

איך בכללי אני אמור לדעת מתי יצא דרייבר חדש ? ומה הכי חשוב שיהיה מעודכן? ביוס כרטיס מסך(הכוונה לדרייבר)

תודה

פורסם

הקובץ של 3DMARK..קובץ ההתקנה...

ובמקום ל :s07: למה לא הסברתי לך..ניסת להריץ חיפוש בפורום...

בכל אופן תמונה שווה אלף מילים...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הקובץ של 3DMARK..קובץ ההתקנה...

ובמקום ל :s07: למה לא הסברתי לך..ניסת להריץ חיפוש בפורום...

בכל אופן תמונה שווה אלף מילים...

ברור הורדתי את קובץ ההתקנה של 3DMARK ???...

אחרת איך יהיה לי בעיה להתקין אותו 3DMark06_v110_installer

לא מגיב...

http://img132.imageshack.us/img132/3363/51774094ur9.jpg

פורסם

CORE YEMP זה טמפ' הליבה..

Ambient TEMP זהוי הטמפ' של ה"PCB" (מעגל מודפס)...או לחילופין מחוץ לליבה אבל עדיין בשטח של הכרטיס מסך...

לגבי הRPM יש מצב שהקריאה שלו דפוקה..אבל אם תשים לב תראה שמתחת הגרף של האחוזים עומד על 65%..מה שמאשר את השינוי שעשית...

פורסם
  • מחבר

מובן... תודה

53 מעלות במאמץ וכשאני אומר מאמץ אני לא מתכוון למשהו מטורף בסך הכל WOW על הגדרות מקסימליות וזה משחק דיי ישן

זה נורמלי או להגביר יותר את המאוורר?

פורסם

אם בדקת את העניין בשעת משחק..אז 53 מעלות זה לא הרבה..במשחקים יותר כבדים הטמפ' בטח תעלה..אבל הכרטיס לא צפוי לעבור את ה75+- מעלות..

פורסם
  • מחבר

ו75 זה נורמלי?

לא עדיף פשוט לעלות נגיד תמאוורר ל85-90% ואז למנוע ממנו להגיע ל75? הרעש לא מפריע לי כל כך

או שזה לא טוב למאוור(בספק כי אחרת בשביל מה שיהיה לו תאופציה של 100% ניצול-אחרי הכל זה רק מאוורר)

??

תודה וחג שמח !

פורסם

אין בעיה לעלות גם ל100%, פשוט הרעש הוא בלתי נסבל (לדעתי)...ו75 מעלות במאמץ לכרטיס הנ"ל זה סביר בהחלט..

אני עם 8800GT בOC מקסימלי ועם מאוורר שפועל על 40% מגיע בשיא ל77 מעלות..

כמובן שזה תלוי גם בסירקולציה של המארז וכו..אבל עדיין הכרטיס מסך הנ"ל...לא מגיע לטמפ' גבוהות מדי במאמץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים