עבור לתוכן

כח הכרטיס מתבטא ב-3d mark???

Featured Replies

פורסם

אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???

פורסם

לא

הבדיקה נותנת לך מספר אבל זה לא אומר בהכרח שתוצאה גבוה יותר תריץ משחקים מהר יותר.

בהבדלים גדולים בתוצאות ברור שהמשחב שקיבל תוצאה גדולה יותר יפעיל משחקים מהר יותר אבל בהבדלים קטנים (עד 3000 נקודות אפילו) לא אומר בהכרח מי יריץ משחק טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

ואם מדובר באותו כרטיס בערך???

נניח G-FROCE4 TI 4200 עם מערכת,שקיבל 12,000 נקודות.

או G-FROCE4 TI 4600 או R9500 PRO עם מערכת שקיבל 11,100 נקודות.

ה-4600 והרדאון 9500 יותר חזקים מה-4200 ,אבל בגלל המערכת שעליה ניסו אותם הם קיבלו תוצאה יותר נמוכה.

אז השאלה היא, האם הם יעבדו חלש יותר מה-4200??? או שבגלל שהם חזקים יותר,הם עדיין יעבדו טוב יותר??? למרות התוצאה הנמוכה יותר...

פורסם

אם מדובר על חומרה זהה פרט לכרטיס מסך אז הסיבה ההגיונית היחידה שה-4600 קיבל תוצאה נמוכה יותר היא דריברים דפוקים/משהו דפוק בוינדוס או במחשב.

במקרה הזה סביר להניח שה-4200 אכן יעבוד מהר יותר (למרות שבהפרש קטן)

אם מדובר על מחשב שונה לגמרי אז כנראה שהמחשב של ה-4200 טוב יותר ומפצה על החולשה של הכרטיס מסך וגם במקרה הזה ה-4200 יעבוד יותר טוב

פורסם
  • מחבר

אז מה ??? כל כרטיס אפילו רדאון 9800!! שישימו אותו על מחשב יחסית חלש ,והוא יקבל 12,000 נקודות, יעבוד כמו כל כרטיס אחר שקיבל 12,000 נקודות??? הרי זה לא הגיוני!

פורסם

אז מה ??? כל כרטיס אפילו רדאון 9800!! שישימו אותו על מחשב יחסית חלש ,והוא יקבל 12,000 נקודות, יעבוד כמו כל כרטיס אחר שקיבל 12,000 נקודות??? הרי זה לא הגיוני!

ברור שלא! בכל מקרה ה3dmark יכול להיות לתת לפעמים תוצאות שגויות ומשחקים ירוצו חלק זה לא קשור,כי ה3dmark גם בודק את הביצועים של שאר רכיבי המחשב ולא רק של הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

תודה שלושי!!!(והמבין יבין...)

פורסם

תודה שלושי!!!(והמבין יבין...)

ROTFL ;D

פורסם

ברור שלא! בכל מקרה ה3dmark יכול להיות לתת לפעמים תוצאות שגויות ומשחקים ירוצו חלק זה לא קשור,כי ה3dmark גם בודק את הביצועים של שאר רכיבי המחשב ולא רק של הכרטיס מסך

ולכן יש בנצ'מרקים שנועדו לבדוק רק את כוחו של הכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים