פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שלוםאני מחפש איזה פוסטר יפה לחדרלא ידעתי בכלל איפה להתחיל לחפש מבחינת מקום הקנייה- היחיד שאני מכיר זה AllPosters.com, איך הם ?איך האיכות של הפוסטרים ? לא ניתן להתרשם מהאתר כי ברור לי שהם מורידים את האיכות והגודל של הפוסטר..לגבי נושא לפוסטר- מוזיקה סרטים ודברים כאלה לא נראה לי...חשבתי יותר על Landscapes או כל דבר אחר שהוא יותר "כללי" כמו סמלים וכו'הצעות יתקבלו בברכהעוד שאלה- חייבים למסגר את הפוסטר או שאפשר לתלות אותו איך שהוא ? P:כי המחירים של הממוסגרים מתחיל מאיזה 300 לכאלה שאהבתי..לא תכננתי להשקיע יותר מדי כסף בזה..תודה מראש, לירן
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ב23 למרץ עשיתי הזמנה גדולה (170$) מALLPOSTERS וזה עוד לא הגיע, הם התחייבו שזה יגיע עד ה28 באפריל, מקווה שזה יגיע בקרוב. בכל אופן, אני הזמנתי פוסטרים של להקות שאני אוהב (לינרד סקינרד, קיס, לד זפלין) אבל יש עוד פוסטר שלא קניתי רק בגלל שראיתי אותו אחרי שהזמנתי. http://tinyurl.com/57pns8 הוא פשוט פוסטר יפה
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים פעם היה לי פוסטר משהו דומה לזה http://www.allposters.com/-sp/The-Godfather-Posters_i1635808_.htm פוסטר באמת יפה אחרי זה שמרנו על החתול של דודים שלי שהם נסעו לכמה ימים והחתול החליט שהוא רוצה לחדד את הציפורניים על הפוסטר
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר ^^ -> אאוץ' :-X מבאס :-\מה לגבי המסגרות ? יכולים לתת תשובה ?תודה מראש, לירן
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מסגרות אפשר לקנות בנפרד בחנויות של תומות וכאלה הנה דוגמא לפוסטר שקיבלתי אם עיתון (עיתון אוטו נראה לי ) וזה סתם פוסטר בלי מסגרת ] וזה סתם פוסטר בלי מסגרת זאת לא בעיה למסגר לבד את המסגרת בתמונה הראשונה זה מתמונה שהייתה לי בבית
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר תודה, יש הבדל בחומר או באיכות בין "Poster" ל-"Art Print" ?ושאלה אחרונה בינתיים - איך תלית את הפוסטר הלא ממוסגר ?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים חחח אני לא מציע לך לתלות את הפוסטר כמו שאני תליתי כי הפוסטר הזה אולי לא רואים בתמונה אבל הוא פוסטר ישן ויש עליו סימנים אני תליתי אותו אם סלוטייפ דו צדדי אבל אם תרצה להוריד את הפוסטר רוב הסיכויים שזה יוריד לך את הצבע מהקיר . לי זה לא אכפת כי גם ככה אני עוד חודש משפץ את החדר ואחרי השיפוץ אני חושב גם לקנות פוסטר ולמסגר אותו גם ממסוגר שומר על התמונה (ועל הצבע של הקיר ) וגם יותר יפה
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר כמה יעלה מסגור אם אני יעשה אותו בארץ ? כי המחירים באתר שלהם לפוסטר עם מסגרת ממש לא שפויים(ככה נראה לי, אולי אני טועה)
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים בסינמה סיטי יש חנות פוסטרים יפה עם פוסטרים במחירים לא יקרים (60) גדולים ועשויים מקרטון ביצוע.תולים את זה עם מסמר ונגמר הענין
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים או עם דבק פלסטלינה כזה, וככה גם אתה לא הורס את הפוסטר (אבל זה משאיר סימנים על הקיר).ולגבי מחירי מסגור - בדיוק יצא לי למסגר פוסטר של 60x90 ס"מ, זה בערך 120 ש"ח למסגרת הזולה ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.