פורסם 2003 במאי 422 שנים אהלן אנשים מה קורהרציתי לשאול משהו, יש לי מעבד P4 2400 והטמפ' הממוצעת שלו היא 50 מעלות.האם זה נורמלי??מה אני יכול לעשות עם זה??י
פורסם 2003 במאי 422 שנים זה טיפה גבוהה , אתה על OC ? אני מניח שלא אז אתה תמיד יכול לפתוח אותו זה יוריד 10 מעלות לפחות, אתה תמיד יכול לקנות היטסינק יותר טוב אם אתה יש מצב שאתה משקיע עכשיו 200 שקל אז תשאל על זה ונכתוב עוד פרטים
פורסם 2003 במאי 422 שנים זה לא נורמלי ביחוד עם מעבדי אינטל מה אתה יכול לעשות השאלה ברורה לקרר את המחשב ולהתקין אותם במארז ואני ממליץ את ה-AX-478 של Thermalright
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר זה טיפה גבוהה , אתה על OC ? אני מניח שלא אז אתה תמיד יכול לפתוח אותו זה יוריד 10 מעלות לפחות, אתה תמיד יכול לקנות היטסינק יותר טוב אם אתה יש מצב שאתה משקיע עכשיו 200 שקל אז תשאל על זה ונכתוב עוד פרטיםזה בידיוק למה שאני מודאג!!!!אני לא על OC וזה 50 מעלות במצב מנוחה!!!במשחקים לדוגמה לפעמים זה מגיע ל 65 מעלות!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 במאי 422 שנים מה אתם מציעים לו גופי קירור ב200 ש"ח.1) פתח את המארז ותנקה את המאוורר שעל המעבד.2) תוסיף עוד שני מאווררים 80 מ"מ פשוטים.3) מרח חומר תרמי.כל זה לא אמור לעלות יותר מ 65 ש"ח.
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר זה לא נורמלי ביחוד עם מעבדי אינטל מה אתה יכול לעשות השאלה ברורה לקרר את המחשב ולהתקין אותם במארז ואני ממליץ את ה-AX-478 של Thermalright א. איזה נזק יכול להגרם למחשב שלי?ב. איפה אפשר להשיג את המארז שדיברת עליו??ג. מה טוב בו? (יותר מאוררים, גדול? מה?)ד. אפשר תמונה?
פורסם 2003 במאי 422 שנים קודם כל צריך לנסות את הפתרונות הזולים. אם לא מצליח אז קונים גוף קירור ב 200 ש"ח.
פורסם 2003 במאי 422 שנים ועוד איזה ככל שהמארז יותר עמוס הכנסת אויר ויציאת אויר יותר קשה והאויר במארז מתחמם ולא מתקרר! וככה גם הרכיבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.