עבור לתוכן

בעיה של התחממות

Featured Replies

פורסם

יש לי 1950 pro ובזמן האחרון היתי משחק קוד 4 והיה עולה לי שגיאה של ati כאילו הכרטיס מתחמם . הורדתי atitool ובמנוחה הכרטיס על 70 מעלות וכשאני מחפש ארטיפקטים תוך 2 דקות הכרטיס מגיע ל 107 מעלות .

למה זה קורה? ומה אפשר לעשות בקשר לזה ?

פורסם

תנקה אבק במחשב ותראה איך המעלות ירדו פלאים....

פורסם
  • מחבר

היום ניקיתי ... אולי אני צריך להחליף את המקום של המאוררים ? יש לי את המארז COMPUCASE 6A19 והקידמי אצלי מוציא אוויר והאחורי מכניס .זה טוב ?

פורסם

בדרך כלל זה הפוך.. כיוון שיש הרבה אוויר חם ליד הכרטיס מסך\מעבד.

והקידמי מכניס אוויר חדש וקר...

פורסם

לא יעזור לך שום נקיון ש לאבק. זה רק לפתוח את הקירו ולנקות שם הכל ולשים משחה טרמית חדשה. שהכרטיס היה חדש הכל היה טוב נכון? ככה זה אחרי שנה + .

פורסם
  • מחבר

איפה אני קונה משחה טרמית וכמה היא עולה? וזה 100 אחוז זה ? או שיכול להיות שזה בעיה אחרת?

פורסם

איפה אני קונה משחה טרמית וכמה היא עולה? וזה 100 אחוז זה ? או שיכול להיות שזה בעיה אחרת?

של איזה חברה הכרטיס? תראה גם לי זה ככה. שהכרטיס היה חדש אפילו בקיץ שיא הוא לא היה מגיע ל100. ועכשיו זה בעיה כל פעם מצפצף. אין לי אבק ויש לי אחלה מאורירים. לכן להוציא את המאוורר ולנקות יסודי מבפנים ולשים משחה חדשה זה יפתור אני מאמין. אני הזמנתי כרטיס חדש 8800GT קליבר לכן אני לא מודאג. אבל יש לי קונה לכרטיס ואני לא יודע מה לעשות. כי להוציא את המאוור ולשים משחה אני אישית לא עשיתי אף פעם ומפחד להרוס . יש אחריות לכרטיס שלי אבל לא יתנו לי כרטיס חדש עד שלא יראו שהוא נהרס.

יש לי רעיון קטן בשבילך יש את התוכנה Riva Tuner תעלה את מהירות המאוורר ל100 לפני שאתה נכנס למשחק תן לו איזה 5 דקות להוריד מעלות ואז כנס למשחק ויקח לו הרבה זמן עד שיגיע ל100 מעלות. ניסיתי את זה עכשיו. לא שיחקתי הרבה זמן אבל הגיע ל93 מעלות ואם אני יוצא משמשחק לשניה זה יורד ל88 ואז עוד ועוד. אבל לפחות לא הגיע ל106

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים