עבור לתוכן

אנשים... תלמדו מהטעויות של אחרים ! בנוסף זקוק לעזרה בנוגע למאוור 92mm מקדימה.

Featured Replies

פורסם

אתם תצחקו עלי אחרי שאני אספר את הסיפור, אבל בכל זאת...

לפני קניית המחשב המליצו לי על מאווררים של AC. מתוך חוסר הבנתי נכנסתי לאתר שלהם והזמנתי מהחנות את המאווררים הכי טוב שהיו להם (PWM).

רק אחרי שהם כבר הורכבו במארז הבנתי שהמאווררים האלו הם להוצאת אוויר בלבד.

כאמור, בחלק האחורי מותקן 120mm שזה בסדר. אבל נחשו מה? מקדימה מותקן לי 92mm שמוציא אוויר :s07: :s07: :s07:

לכן, לאור העובדה שאני אידיוט התחלתי לבדוק ולהתעניין במאווררים.

אני מעוניין להחליף את המאוורר מקדימה ולהוסיף עוד אחד (יש לי שני מקומות ל 92mm מקדימה).

הסתכלתי על מספר מאווררים (בלי הגבלת תקציב אך עם טעם טוב בכל זאת) ושמתי לב למאוורר שמאוד משך אותי. Noctua NF-B9.

http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=16&lng=en&set=1

הוא גם שקט, וגם מקרר כמו שצריך.

רציתי לשאול את דעת המקוצענים בנוגע למוצר. ואם אפשר לשמוע על מוצרים יותר טובים ממנו או אם בכלל הם קיימים.

בנוסף ראיתי שבמאוורר יש אפשרות למצב L.N.A ומצב U.L.N.A, שמאיטים את הקצב וגם את כמות הרעש.

לאור נסיוני החלטתי שאני אדע יותר על המוצר שאותו אני אקנה. לכן רציתי לדעת מה אלה האפשרויות האלה ובנוסף איך אני גורם להם לפעול.

כמו כן הצעות מאיפה אפשר להשיג אותו בארץ מכיוון שלא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו...

בכל מקרה תודה לעוזרים ומקווה שאנשים ילמדו לקח מהטעויות שלי :bash:

פורסם

אוקיי זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בחוסר הבנה שכזה אז אל תתבאס. (יש לי ליד הבית אחד שחושב שהוא מבין בלהרכיב מחשבים ועושה את כל טעויות ההרכבה שניתנות לעשייה כולל הטעות שאתה הזכרת והוא מוכר מחשבים כאלה אני לעומת זאת גובה אחרי זה כסף בלתקן את טעויות ההרכבה שלו כך שאנו חיים די טוב הוא ואני :) )

אני לא מבין דבר אחד וזה למה אתה מחפש מאווררים לא ידועים כשאתה יכול לקחת מאווררי AC שהם מעולים? או CM? מה העניין בלחפש מתחת לאדמה? אני אישית מעולם לא שמעתי על המאווררים שאתה מציין כאן.

פורסם
  • מחבר

דווקא עברתי על כמה פוסטים פה בפורום ושמתי לב שמאוד משביחים את Noctua דווקא..

אשמח לשמוע חוות דעת מומחים ;)

פורסם
  • מחבר

מישהו? :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים