פורסם 2008 באפריל 1617 שנים ברשותי מחשב חדש שבו הותקנה מערכת הפעלת WINDOWS XP (ברשיון)ההתקנה נעשתה אצל המתקין ובטעות הותקנה מערכת הפעלה בגירסה העברית.האם יש דרך פשוטה להחליף לגירסה האנגלית (עם HEBREW ENABLED) ללא התקנה מחדש?יש כבר התקנה של דרייברים שונים ותוכנות שונות, כולל עדכון FAVORITES וכתובות דואר, לכן לא בא לי להתקין מחדש.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אפשר להחליף לאנגלית , כנס ללוח בקרה, אפשרויות אזור ושפה, כנס ללשונית "שפות ", ותשנה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אפשר להחליף לאנגלית , כנס ללוח בקרה, אפשרויות אזור ושפה, כנס ללשונית "שפות ", ותשנה לא נראה לי שיש איזה אופציה דרך הלוח בקרה לשנות את כל הממשק, אלא רק שפות וכו' וכו', חבר הביא לי לפני כמה שנים איזה דיסק כזה שמתקינים עיברית או לחילופין אנגלית ,וזה ממש התקנה של מספר דקות, זה לא עיניין של מה בכך.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים MUI קיים רק לגרסאת PRO של XPMUI של XP לא נמכר לשוק הביתילצערי לא ראיתי אף פעם תרגום עם MUI שהופך הכל בצורה מושלמת כמו התקנה של מערכת הפעלה מתורגמת מראש.הנושא לא קשור לתמיכה טכנית ומועבר לפורום וינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.