פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אתה צריך להתקין שוב וינדוס, ובהגדרות שמה להגדיר לו שאתה מוחק\מפרמט את הכונן לפני ההתקנה, אני חושב שצריך ללחוץ על L או על D, לא זוכר (פשוט תסתכל טוב, זו אחת מהאופציות).אחרת אתה שוב מתקין וינדוס בנוסף ויוצר מחיצה.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים בדיוק היום פירמטתי אני לא זוכר נראה לי שיש לך שתי אפשרויות D/C אחד זה מוחק כונן ואחד זה יוצר כונן אתה צריך למחוק את שתי הכוננים ואז ליצור אותם מחדש ואז לפרמט
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר איפה אני רואה את ההגדרות האלו?אני מקודם הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ומהתפריט שם התקנתי בטעות עוד ווינדוס...אתה מתכוון לתפריט הזה? לאיפה אני צריך להיכנס בהתחלה?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אתה מכניס את הדיסק למחשב עושה ריסט אחרי זה נכנס לביוס שם אתה מעביר את המחשב שיעבוד מהדיסק ואז זה נכנס לך לחלון כזה של ביוס ששם יש לך את האפשרות למחוק
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים C = CREATE יצירת מחיצה חדשה.D = DELETE מחיקת מחיצות.אני ממליץ למחוק את כל המחיצות שיופיעו לך שם (במידה ואתה לא צריך להציל משם מידע), ואז ליצור מחיצה C ומחציה D תקצה 20% לכונן C אפילו אפשר קצת פחות ,ולאחר מכן הוא ישאל אותך שאלה ,האם אתה בטוח בלה בלה בלה..... ותלחץ על L ואז תבחר את כונן C שעליו תרצה להתקין את הווינדוס, והוא יקפיץ אותך למסן של פירמוט ,תפרמט את C ואז ישר הוא יתחיל להעתיק את קבצי ההתקנה ,בכל אופן , את המחיצה השנייה שיצרת תפרמט במערכת ההפעלה "אתחול".בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.