פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11.חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 .חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273.מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה?אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אז ככה עם מכפלה גדולה אתה תוכל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה אבל באס גבוה נותן יתרון חשוב של תקשורת מהירה יותר בין הרכיבים של המחשב תנסה למצוא איזון בין הבאס הגבוה ביותר למקס' OC GOOD LUCK
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מה שמקצר את חיי המעבד זה המתחבאס ומכפלה לא יעשה לך כלום...בכל מקרה הייתי מעדיף לשים מכפלה גבוהה ובאס כמה שיותר גבוהה ובמידה שלא יציב לעלות מתחזה מה שכולם עושים
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מה מקצר את חיי המעבד באס גבוה או מכפלה גבוה?המעבד זה הרכיב שכמעט הכי אמין במחשב , בתנאי כמו זה שלפני אמר שלא מפריזים במתח יש לדאוג גם ללוח אם , שזה אומר התחממות הציפסט לכן המלצתי לך על 300*10 משהו בין לבין שאני עושה אוברקלוק אני מחפש דבר ראשון יציבות 24\7 קיץ-חורף אחרת מה עשינו בזה ?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אם אתה מגיע לאותו תדר מעבד עם מכפלה גבוהה ובאס נמוך/באס גבוה מכפלה נמוכה, עדיף שתלך על מכ]לה נמוכה ובאס גבוה.מהסיבה שבן אמר.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אם כבר. אז לכמה אפשר להגיע עם E4500 ? (קירור סטוק) בנינו עליך שתנסה ותגיד לנו, כי אנחנו לא יודעים
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אם כבר.אז לכמה אפשר להגיע עם E4500 ? (קירור סטוק)אם אתה ואני נפלנו על אותה איכות של פיסת סיליקון במעבד (וזה בטוח לא קרה ביננו ובין כל אחד אחר), אז אני הגעתי ל3600MHz עם קירור סטוק.כמו שהבנת, אף אחד לא יכול לחזות לך מספרים, אתה יכול לקחת את המספר שלי בתור פרופורציה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.