פורסם 2003 במאי 422 שנים שלום לכולם, במסגרת "שיפוריי" המחשב שלי, אני מתכוון לקנות סט של מקלדת+עכבר. מה דעתכם על הסט הזה:Microsoft Wireless Optical Desktop מחיר ~350. אם היא גרועה/לא מומלצת, אשמח לקבל המלצות אחרות רק לסטים, עדיף שחורים. בתודה מראש, יאיר
פורסם 2003 במאי 422 שנים גם אי חושב על לקנות אחת כזאת, וממה שמצאתי היתרונות שלה הן שהיא עובדת ב-RF ולכן לא דורשת קשר עין עם המשדר, הטווח שלה הוא עד 2 מטרים שזה נוח מאוד.החסרונות הם שהיא עובדת על בטריות, ואין לי מושג אם ניתן להשתמש בנטענות, ובאיזה מהירות היא מחסלת בטריה, ואיך הwindows יגיב כאשר ייגמרו לה הבטריות (לכאורה ניתוק של המקלדת או העכבר).
פורסם 2003 במאי 422 שנים איפה זה עולה ככה?לחבר שלי יש אבל הוא קנה ב550!פראייר!שיחקתי בחנות אחת על הרגילה(מה שאתה רוצה)ועל הPRO!והPRO יותר נוח אבל כל אחד והטעם שלו!אם תוכל אז שלח לי בפרטי איפה אתה קונה!
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר demonshlomo, יש לך את הPRO ?מה ההבדל?היא נוחה?בקשר לעכבר אני לא גיימר כבד אני לא צריך דיוק מקסימלי.
פורסם 2003 במאי 422 שנים לא אמרתי שיש לי את הPRO אמרתי ששיחקתי בחנות! והיא ממש נוחה!ההבדל זה שהיא ארגונומיק או משהו כזה??? ויש לה כזה באמצע! פשוט תראה http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/wodp_info.asp
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר כמה לחצנים יש בעכבר Microsoft Wireless Optical Desktop {על מה שאנחנו מדברים} ?חוץ מהשניים למעלה והגלגלת.
פורסם 2003 במאי 422 שנים לדעתי אם כבר לקנות סט יקר כזה, אז תקנה את הסט עם המקלדת הארגונומית. (כן, יש כזה דבר)
פורסם 2003 במאי 522 שנים המקלדת מעולה החיסרון הקטן הוא בעכבר שאינו 5 כפתורים אלא 3 כמו שנאמר.בקיצור :סט חבל על הזמן במחיר מצחיק באמת.
פורסם 2003 במאי 522 שנים והוא לא מפוצל ... :'(איך אנשים מסוגלים לכתוב על מקלדות ישרות ?!כופריםבעספאםסליחה ;D
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר טוב כנראה שאני אקנה את הסט. שאלה דיי טפשית: העכבר הוא אופטי וגם אלחוטי , נכון?
פורסם 2003 במאי 522 שנים אתה מתכוון לגרסת הPRO ?מה יקר?350 ש"ח {כולל משלוח!!}יאיר יש גירסה עם מקלדת אלחוטית ארגונומית, והערכה הזאת עולה לפחות 500 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.