פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מצה. למרות שאני לא ממש אוכל מצות. ואת האמת ששבועיים לא לאכול לחם לא מפריע לי. חחח שניצל לא הבנתי למה אמרו שתאכל שניצל עד שראיתי את הכינוי שלך חח
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני אוכל רק מצ'בריית (כתבתי נכון ? יש האומרים -מצה-ביצה , איזה ישראלי..)ולפעמיים מצה עם שוקולד,לא כל כך חולה על מצות.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מה אתם אוכלים חמץ בפסח ??? אתם בטח גם לא צמים ביום כיפור סתם סתם אני אישית לא אוהב מצות אבל שומר על המסורת אז בשבילי פסח זה חג העל האש המנגל דלוק רוב היום כל יום ומתי שמתחשק משהו זורקים על הגריל בכל מקרה שיהיה לכולכם חג שמח
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים כל שנה אותו שואלים את השאלה הזאת פה, טמבל אחד כותב משהו וכולם עולים עליו...לשאלה: מצה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מצה עם שוקולד זה טעייייייייייים :jump1: אני מוכן לאכול מצה רק עם :2girls:. ואני בטוח שזה מעלה את רמת הדיון.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים לא אוהבת מצות, אז אוכלת בעיקר חמץ לסוגיו.אולי אשנורר מצה עם שוקולד השחר (שזה לדעתי סקר חשוב שחייב להערך מתישהו - מצה עם שוקולד השחר או מצה עם נוטלה) מתישהו.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים פעם עשיתי שאלון על הטעמים של השוקולדיםנוטלה-יש לזה טעם זה אגוזיםשחר-יש לזה טעם זה שוקולד (ציטוט מדוייק!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.