עבור לתוכן

רמקולים למחשב תקציב +_500

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים.

התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה.

שמעתי היום את EACAN A200II

ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה?

מה דעתכם על EACAN?

או על LOGITECH Z-3E?

MICROLAB FC-661 2.1?

תודה לעוזרים

פורסם

יש לי מערכת של אאקן בטווח מחירים של 200!250 ש"ח והיא בסדר גמור, אבל אני ממש לא יודע מה לגבי המערכות היותר יקרות שלהם ביחס לשוק...

Z-3 לא מומלץ- עדיף Z-4

אם לא אהבת את הJBL קריצ'רז, יש את האלטק לנסינג ATP3 שהיא מערכת מאוד משתלמת ביחס למחיר שלה (יש גם עוד כמה לערכות חדשות יותר של אלטק לנסינג ששווה לבדוק...)

בכול אופן, אני מציע לך ללכת לשמוע כמה מערכות ורק אז להחליט.

פורסם

ATP3 !

פורסם

לוג'יטק X-530.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות

דבר שני אני עדיין מבולבל=\

מישהו פה קנה MICROLAB FC-661 2.1?

כי הם היחידים בתקציב הזה שמגיעים עם שלט, וזה ניראה לי תוספת טובה.

הייתי מעדיף לא ללכת על ATP3 מעצם העובדה שכבר לא מייצרים אותם, והדגם החדש לפי התגובות לא מומלץ.

שמעתי את EACAN אתמול בחנות, אהבתי את העוצמה שלהם, אבל הבעיה שאין לי אוזן מוזיקלית ואני לא יודע מה טובה ומה לא.

אשמח לשמוע תגובות על

eacan a200II

והמערכת של מיקרולאב.

תודה

פורסם

אם אין לך אוזן מוזיקלית אז למה חשוב לך הצליל ? לא צריך להיות מוצרט כדי להבחין במה טוב לך ומה לא טוב, תלך לחנות.. תשב תשמע כמה דברים.. תבחר מה שנראה לך יותר נוח , אסתטי ועם צליל הכי טוב בשבילך , עזוב מיוצר או לא מיוצר, ATP3 אחלה תמורה לכסף :xyxthumbs:

פורסם

ובהמשך לדברים האלו אני אומר שאם אתה רוצה את הATP3 כדאי שתמהר לחנויות לרכוש אותו.

נותרו יחידות אחרונות בארץ, ומיום ליום גם הם מחוסלות. למשל בSKYPC אני לא רואה את הרמקולים יותר באתר, ורק לפני משהו כמו שלושה ימים דיברתי איתם והם אמרו לי ש"נותרו לנו 3 יח' אחרונות בארץ" (לא האמנתי לזה) אבל לזה שיש להם 3 יחידות האמנתי והנה גם הם כנראה נחטפו.

פורסם

ובהמשך לדברים האלו אני אומר שאם אתה רוצה את הATP3 כדאי שתמהר לחנויות לרכוש אותו.

נותרו יחידות אחרונות בארץ, ומיום ליום גם הם מחוסלות. למשל בSKYPC אני לא רואה את הרמקולים יותר באתר, ורק לפני משהו כמו שלושה ימים דיברתי איתם והם אמרו לי ש"נותרו לנו 3 יח' אחרונות בארץ" (לא האמנתי לזה) אבל לזה שיש להם 3 יחידות האמנתי והנה גם הם כנראה נחטפו.

כן אני הייתי בין הקונים האחרונים מהם

התחלתי לחפש רמקולים באמצע השבוע וכששמתי שהמלאי של ATP3 עוזל מיהרתי להזמיןוהם בדרך אלי :smile1:

פורסם

עם איזה רמקולים עבדת לפני הATP3? (הם הגיעו?)

פורסם

עם המערכת מיני המעפנה שיש לי כבר 6 שנים בערך (LG LX-M330)

הם לא היגעו עדיין כי עכשיו חג , כנראה זה יהיה בהמשך השבוע (לפי מעקב ההזמנה הם כבר אצל Fedex )

פורסם

אה משלוח גוביינא?

תגיד איך זה הולך באמת? אתה נותן חלק ממס' כרטיס אשראי ומשלם לשליח 49 ש"ח על המשלוח + 371 ש"ח על הרמקולים במזומן?

פורסם
  • מחבר

קיצר החלטתי ללכת על

x-540

פורסם

אין לי מוסג איך זה הולך כי שלמתי הכל דרך האתר והשליח פשוט מביא לי את זה

פורסם

תתחדש, מערכת 5.1 שנותנת תמונה טובה למחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים