פורסם 2008 באפריל 1517 שנים שלום!אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך?מה לעשות?תודה מראש!
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים יש מתאם בכל חנות נורמלית מVGA לDVIכן תרד האיכות , כמובן אבל אין מה לעשות-זה לא משהו שבן אדם ממוצע יכול להבחין בהבדל
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים איזה מתאם בראש שלכם?בכרטיס יש יציאת VGA? כן. במסך יש כניסת VGA? כן. אפשר לחבר כבל ביניהם? כן.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר רגע שאני יבין אז במסך יש כניסת vga רגילה?! בלי שאני יצטרך את ה dvi?אז אני יוכל לקנות אותו מבלי שאני יצטרך לקנות כבל שממיר את ה vga ל dvi או בכלל להחליף כרטיס מסך שתואם לdvi?ואם אני שם את הכבל שממיר מvga ל dvi תרד לי האיכות אבל ככה שאני אפילו לא ירגיש אותה?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר ובכן לא הבנתי את מה שאמרת אז שאלתי ... קשה להסביר שוב? השאלה שלי היא אם אני יוכל לחבר את המסך הזה לכרטיס מסך שלי ושיעבוד כראוי?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אם אני לא טועה במסך צריכות להיות 2 כניסות DVI וגם VGA אצלי במסך בסאמסונג יש 2
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר תודה לךעכשיומישהו יודע אם יש את היציאה של ה vga? למשיהו יש את המסך שחיבר בלי חיבור dvi?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר אחלה תודה לך אז בקיצור שאני יהיה רגוע עם ראש שקט במסך -אז יש את הכבל שמוביל לכרטיס מסך ומחברים אותו למחשב כרגיל?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים הכבל לא מחובר למסך במסך יש שתי יציאות DVI וVGA ויש שתי כבלים שנמצאים בקופסא ואז אתה מחבר איזה כבל שאתה צריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.