עבור לתוכן

החלפת יוזרים ב XP PRO גורמת לניתוק האינטרנט - כיצד להמנע?

Featured Replies

פורסם

הנושא בעצם אומר הכל..

יש לי 2 יוזרים באקספי פרופשיונל.

אני מעוניין שברגע שאני יוצא מיוזר X, שבו אני מחובר לאיטנרנט והכל, המצב ישאר כמו שהיה, התוכנות והכל פתוח ושהאינטרנט ישאר זמין..

ז"א שהאינטרנט יהיה מחובר לכל המשתמשים ולא שאני מחליף משתמש זה מנתק לי את האינטרנט..

זה קצת מעצבן..

אפשר לעשות שאני מחליף מיוזר X ל Y האינטרנט לא יתנתק ויופיע ישר כמחובר ביוזר השני?

אשמח לתשובה.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ממה שהבנתי מאותו דף אני צריך לעשות שהחיבור אינטרנט שלי יהיה מוגדר משהו עם RAS.. ? שזה בעצם הגדרה שגורמת לו לשאול אותי בעת זמן ה LOGOFF אם להשאיר את האינטרנט או לא...

ובסוף העמוד יש "How to keep RAS connections active after logging off?"

כתוב בתחילת העמוד (החדש שפתחתי,) שהמידע שכתוב שם תואם ל WIN2000 ו NT 4...

XP לא מצויין.. להמשיך בכלזאת? זה לא משנה?

עדכון ***

אוקי לאחר שניסיתי את המדריך שהיה שם בתחתית הדף, איפה שלא מצויין שזה מיועד גם ל XP, הוא אכן לא מיועד.. אותו קובץ רג'יסטרי שאני צריך לערוך אינו נמצא במקום שהם ציינו בכלל.

פורסם

לא הבנת נכון את המאמר של MS...

כל מה שאתה צריך לעשות כדי להשיג את המטרה שלך זה לוודא שמסומן Save Passowrd ולסמן גם for anyone במאפייני ההתקשרות לרשת הרלבנטית.

אם האפשרויות הנ"ל לא מוצגות במאפייני ההתקשרות - פתח את מאפייני ההתקשרות, עבור לטאב options, וסמן וי בprompt for name and password. כעת סגור את המאפיינים ונסה להתחבר לאינטרנט. בשלב זה אתה אמור לראות האפשרות save password לפחות.

סמן אותה (אם היא לא מסומנת) וסמן גם for anyone bla bla...

ד"א, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה מודע לכך שמרגע השינוי הזה (או מהאתחול :P) כל משתמש במחשב הזה יוכל להתחבר לאינטרנט תוך שימוש בשם המשתמש והסיסמה שלך אצל ספקית האינטרט.

עריכונת: כמובן שאתה חייב לעשות את השינוי הזה מחשבון admin.... (להגדיר שם התקשרות חדשה במקרה הצורך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים