עבור לתוכן

מסך 24" איכותי בתקציב של 3-4k (סמסונג 245T)גראפיקה,סרטים,PS2

Featured Replies

פורסם

24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים.

מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר.

שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T

ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות.

תודה על העזרה!

פורסם

הזמן תגובה לא כל כך משמעותי כאן.

DELL 2407WFP - המלצה שלי.

(כבר לא במלאי ברוב החנויות - המחליף שלו 2408)

פורסם
  • מחבר

למה לא משמעותי הזמן תגובה?

וערכתי את ההודעה למעלה, לגבי ארה"ב אם מישהו יכול לענות לי זה יעזור לי בהתלבטות כי זה הדבר האחרון שחסר לי במחשב החדש ואני לא יודע אם לקנות אותו בארץ באותה חנות שאני קונה את המחשב וכך יהיה לי שירות ואולי הנחה וכו' כי המחיר בארה"ב מאוד קורץ, הבדל של לפחות 1500 ש"ח. התלבטות קשה /:

פורסם

הזמן תגובה לא משמעותי כי העיניין שלך לא מבדילה בן 5MS ל 2MS.

ומכאן, מסך בעל פאנל זול מסוג NT, עם זמן תגובה של 2ms (וכל שאר הנותנים שיפים על הדף)

לא יכול להתחרות בשום מסך בעל פאנל איכותי.

פורסם

אני חושב שדל בארץ מביאים אחריות על מסכים מחו"ל, תבדוק את זה.

ואל תשכח שאתה צריך לשלם מס

פורסם
  • מחבר

אני חושב שדל בארץ מביאים אחריות על מסכים מחו"ל, תבדוק את זה.

ואל תשכח שאתה צריך לשלם מס

תודה תודה תודה

אני לא יודע בדיוק איפה לברר, התקשרתי למשרדי דל בארץ ולא עונים. אם תוכל להחזיר לי תשובה בטוחה לגבי האחריות בארץ זה יפתור לי את כל הבעיות!

ושוב תודה רבה!!

פורסם

אין ממש דרך לאמת את הענין.

תוכל לחפש בפורום.

תבדוק באתר שלהם את שעות הפעילות או שתשלח אימייל

פורסם
  • מחבר

אין לי זמן עד שהם יענו לי למייל, מחרתיים הבנאדם מארה"ב כבר בארץ אז אני די בלחץ כי אני לא יודע מה להחליט.

האם לקחת את הסיכון ולהביא את המסך מארה"ב או לקנות בחנות ליד הבית במחיר הרבה יותר גבוה? :nixweiss:

בכל מקרה, אפשר לקבל מידע בנוגע לסמסונג 245טי? איך הוא בהשוואה לדל 2408?

פורסם

מוצע שתקרא קודם את הביקורות ל-2408WFP במיוחד במה שקשור לדיוק צבעים עבור אפליקציות לעריכה גרפית במרחב הצבע sRGB.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm

http://www.hardware.fr/articles/712-1/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html

אני הייתי לוקח NEC 2470WNX בתוספת של עוד 500 שקלים לתקציב שלך. הוא יותר מתאים לגרפיקה קונבנציונלית משני המסכים שאתה מתלבט מהם בגלל מכלול צבעים סטנדרטי (בסמסונג ובדל יש מכלול צבעים מורחב - לא מתאים לעריכה גרפית במרחב sRGB).

את הכתבה בצרפתית אתה יכול לתרגם לעצמך בעזרת כלי התירגום של מנועי החיפוש הפופולריים. בקרוב היא תתורגם עבור behardware.

פורסם
  • מחבר

תודה אורלינס.

בסוף אני קונה את המסך בארץ.

אפשר לקבל עוד המלצות למסכים באיזור הסכום הנ"ל?

24" איכותי - לגראפיקה, סרטים, משחקים, PS2 וכבלים.

כרגע אני הולך או על הדל 2408 או על הסמסונג 245טי - על איזה מהם ללכת ולמה?

תודה על העזרה!

פורסם

חוץ מה-NEC אין לדעתי עוד אופציות מקבילות במחירו שמתאימות לכל השימושים בצורה מאוזנת. ה-EIZO S2431W יותר טוב ממנו ביעילות של מודולציית הבהירות (כלומר היא גמישה יותר בכיוונון שלה) ומעברי צבע נראים מדורגים ללא שום באנדינג ויכול להיות שה-OverDrive שלו יותר מכוייל לטובה, אבל הוא עדיין יקר.

לדעתי אין כבר שום הבדל בביצועים בין 245T ל-2408WFP למשחקים או ברפרודוקציית צבע, כאשר ה-S2431W שווה ערך גם להם במשחקים, רק שרפרודוקציית הצבע שלו היא בליגה גבוהה יותר לסרטים כי הם מאוזנים בהרבה יחד עם עומק שחור עדיף.

אם אתה בוחר ללכת על הסמסונג או Dell תבחר מה שהכי זול או שתחליט לפי השוואה עם הביקורת הבאה והביקורות שנתתי לך על ה-Dell

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-samsung-245t.html

פורסם
  • מחבר

את ה245T אני מקבל ב3300 ש"ח אז כנראה שאני קונה אותו בע"ה

פורסם

תודה תודה תודה

אני לא יודע בדיוק איפה לברר, התקשרתי למשרדי דל בארץ ולא עונים. אם תוכל להחזיר לי תשובה בטוחה לגבי האחריות בארץ זה יפתור לי את כל הבעיות!

ושוב תודה רבה!!

אני יודע שבאחריות של מחשבי כף יד למשל הם לא תמכו אפילו אם נקנו באתר הרשמי של דל איזשהו עניין של נציגות ולא סוכנות או משהו מפולפל כזה

פורסם

את ה245T אני מקבל ב3300 ש"ח אז כנראה שאני קונה אותו בע"ה

איפה קיבלת מחיר כזה ??? גם אני שוקל לרכוש אותו

אולי נבוא שנינו ונקבל עוד הנחה קטנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איפה קיבלת מחיר כזה ??? גם אני שוקל לרכוש אותו

אולי נבוא שנינו ונקבל עוד הנחה קטנה :xyxthumbs:

בכייף אחי

בחנות ליד הבית שלי

אני גר באילת

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים