פורסם 2003 במאי 322 שנים שלום כולם...אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי..מגיע לו, עושה עבודה קשה.החלטתי לקנות מארז חדש.המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Windowהשאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)?והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש...יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד'את השאר אפשר לראות במפרט מחשב.תודה לעונים!
פורסם 2003 במאי 322 שנים ההתאמה אינה הבעיה הבעיה היא שיש לו ספק גנרי אם אתה אוהב אותו אני ממליץ לקנות לו ספק אחר נ"ב-הוא קטן ואם אתה מבצע OC ואתה צריך מקום הייתי ממליץ לך לרדת מימנו אבל אם יש לך היום גם מארז MIDI TOWER והוא מספיק גדול אז אחלה הוא מאוד יפה!
פורסם 2003 במאי 322 שנים חבל לקנות כזה מארז מסריח עם ספק עוד יותר מסריח, תקנה את ה-Compucase 6A19BK + HEC 300W PSUשזה מארז מספיק גדול בשבילך והוא מאורר טוב ועשוי מחומרים טובים ויש לו ספק חזק מאוד מאוד {אני שם אותו בשילוב עם מארז Chieftec 01GND}.
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר אממ....הרעיון הוא לעשות את המחשב יותר יפהאני לא מתכנן עליו OC רצחניאני רוצה רק מודינג...ליפיף אותושיהיה נחמד להסתכל עליו ולא רק על המסךוהמארז השהצעת לי לא ממש יפה הוא דווקא דיי דומה למה שיש לי...אני מחפש משהו שימשוך את העין.מודינג זה הכיוון פהנ.ב.ספקים יש לי הרבה בבית, לא חסר, ככה שאני לא צריך לקנות חדש
פורסם 2003 במאי 322 שנים אם אתה מתכוון להישאר עם המחשב הנוכחי ואתה מוצא אותו יפה אז אין שום סיבה שלא תיקח אותו. למרות שבתוספת של 150 ש"ח אתה יכול לקחת מארז טוב יותר ויפה יותר(לפחות בעיני) של ENERMAX עם משהו שדומה לחלון צד. אך הוא לא מגיע עם ספק.
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר באמת המארז של אנרמקס יפה וגם חשבתי עליוהבנתי שהוא בא כבר עם תאורה.היות ואני דל תקציב שאלתי כאן על המארז הזול יותר.אבל אני אשקול גם אותו, תלוי מאוד מבתקציב שיהיה לי.אז אתם אומרים שמבחינת להתאים את המארז לחומרה שיש לי כבר זה לא בעיה.זה מתאים.ועוד שאלונת, כמה עולה לשים תאורה בתוך המארז?לדוגמא כמו זו שבאלבום התמונות פה באתר, יש ממש בהתחלה מישהו עם מארז כזה שהוסיף לו תאורה.כמה זה עולה בערך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.