פורסם 2003 במאי 322 שנים למה יכול לשמש הכרטיס מסך הזה? לפי המפרט הטכני שלו נראה לי שאפשר להטיס איתו מטוס. איזו אפליקציה מצריכה כרטיס כזה?
פורסם 2003 במאי 322 שנים בשביל לחבוץ גבינה.זה כרטיס GeForce FX 5800 Ultra עם כניסות VIDEO... אין הבדל בין הכרטיס הזה לGFFXים אחרים (עם קצבי שעון של "אולטרא")
פורסם 2003 במאי 322 שנים זה הGeForceFX 5800Ultra של לידטק - החברה היחידה שמצאה פיתרון קירור שקט ויעיל לGeForceFX.וכמובן, כולנו יודעים שהFX היה כישלון גמור. רק לידטק הצליחו להוציא משהו מהכרטיס.
פורסם 2003 במאי 322 שנים וגם אם היית קורא חדשות היית יודע שלמפרות ההייפ שנעשה ממנו וכל טכנולוגיות שבו הוא לא עוקף בהרבה את הR9700PRO
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר אני מבין קטן מאוד בכרטיסי מסך והראייה לכך הוא שיש לי gforce 2 64mb. הכרטיס הזה פשוט משך לי את העין משתי סיבות:1)מראה.2)מחיר.אז זה באמת מעניין אותי לדעת מה עושים עם זה (חוץ מלחבוץ גבינה) 8)
פורסם 2003 במאי 322 שנים ממתי קונים כרטיסי מסך לפי המראה החיצוני שלהם?!?!?!?!?! פיספתי משהו בתור אחד שמחזיק R9700.!?!?!?!
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר מאיפה לקחת את זה? מאל-ג'זירה? זה נראה כאילו יש כיתוב בערבית (מצד שמאל למטה).
פורסם 2003 במאי 322 שנים התמונה היא מהאתר Tbreak.com, ובעליו הם,אכן,מוסלמים.*והאותיות הן "תא" ו"יא"(מפה ה-T שבשם של האתר).
פורסם 2003 במאי 322 שנים מאיפה לקחת את זה? מאל-ג'זירה? זה נראה כאילו יש כיתוב בערבית (מצד שמאל למטה).כן, אל ג'זירה פתחו תוכנית לסיקור חומרה בערבית...זה מאחד אתרי החומרה...אני לא זוכר איזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.