פורסם 2008 באפריל 1417 שנים אהלן ח'ברה,יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה...חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCDכרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחרבגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרותמחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתידבעיקר לאינטרנט והורדותאם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר....ניב
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים יש גם את סדרת DV67XX של HP שאני מאוד אוהב את העיצוב והפיצ'רים שלה.אנא הכנס תקציב לכותרת שנדע מה אפשר להציע.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר עד 5,000אני לא צריך אותו למשחקיםהפעולות הגרפיות החשובות - להריץ Vista - סרטים וסדרות שלא יתקע ושלא יהיה מטושטשהוא הלפטופ מסוגל לעמוד תחת העומס?
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים בקלות.כל כרטיס מ GMA950 ומעלה מריץ את ה AERO של ויסטה בקלות (וה X3100 חזק פי 3 בערך מ GMA950) איכות התמונה הסטטית של ה X3100 לא נופלת משל הכרטיסים של NV למשל.הכרטיס תומך בעיבוד HD, ואין שום בעיה איתו גם לסרטי 1080P.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.