עבור לתוכן

האם אני יכול להשיג את הMX500?(אני מחפש עכבר מהיר) WH

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה)

ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500

אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר)

ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי)

וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר :P

אז תודה מראש לעונים.. :)

נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??

פורסם

לא נראה לי ש"צוואר הבקבוק" הוא העכבר.

מה גם שבשתיים מהמשימות אפשר ורצוי להשתמש במקלדת.

נ.ב- 2590 אחרי 30 נסיונות.

נ.נ.ב- אני משתמש ב MX500.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי ש"צוואר הבקבוק" הוא העכבר.

מה גם שבשתיים מהמשימות אפשר ורצוי להשתמש במקלדת.

נ.ב- 2590 אחרי 30 נסיונות.

נ.נ.ב- אני משתמש ב MX500.

בקלפים, במאזניים בפאזל ובאסטרואידים- צריך מהירות, והעכבר לא זז לי מספיק מהר גם כשהוא על פול סנסיטיביטי

(אני 3036 אחרי 157 :P אבל יש לי תירוץ שרוב הפעמים הייתי עייף וגם נתתי לאנשים לשחק בשלי :P )

אז ניראה לי שהדרך היחידה שתשתלם לי היא להגביר את הסנסיטיביטי איכשהו

פורסם

שמע , אני החלטתי פשוט לוותר על הפאזל והמאזניים. כי פשוט אני הרבה יותר טוב באלטרנטיבה.

איזה עכבר מעפן יש לך שעושה לך בעיות במשחק מבוסס פלאש?

הייתי ממליץ לך לקחת MX518. סה"כ גרסה חדשה שלו. מה גם שהוא זול.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא בסדר בפאזל .. וממש טוב במאזניים אז אצלי זה בעיה עם העכבר

יש לי עכבר פשוט.. סתם קניתי logitech cordless optical mouse שחור

הוא די נוח

וגם המשטח קצת בעייתי.. יש די הרבה חיכוך

פורסם

לא מכיר את המשחק הזה, אבל אם לדבר תכלס על מהירות ודיוק בעכברים, ה MX518 הוא מעל ומעבר למה שתוכל לנצל,

כמו ששמת לב לבד, גם עכבר גיימינג של מאות שקלים לא יתפקד טוב אם אין לצידו (או מתחתיו) פד איכותי,

תשקיע 100-120 שקל באיזה פאנק פשוט ונחמד כדוגמאת ה F30.R ואתה מסודר (יצא אפילו חרוז... לא מטריף אבל חרוז).

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את המשחק הזה, אבל אם לדבר תכלס על מהירות ודיוק בעכברים, ה MX518 הוא מעל ומעבר למה שתוכל לנצל,

כמו ששמת לב לבד, גם עכבר גיימינג של מאות שקלים לא יתפקד טוב אם אין לצידו (או מתחתיו) פד איכותי,

תשקיע 100-120 שקל באיזה פאנק פשוט ונחמד כדוגמאת ה F30.R ואתה מסודר (יצא אפילו חרוז... לא מטריף אבל חרוז).

אני לא ממש טוב בהבנת הנקרא.. אבל ניראה לי שהתכוונת שהMX518 הוא טוב מאוד.. נכון? :P

ולגבי הפאד: אני צריך משהו בינוני עד קטן.. ושיעזור לי עם המהירות והדיוק שאני צריך..

ראיתי שבאשכול אחר ממליצים על QCK האם הוא מתאים לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים