עבור לתוכן

מחשב נייד עד 8000 ללימודים משחקים אינטרנט וסרטים

Featured Replies

פורסם

לא אכפת לי העיצוב, שיהיה קל (2.5 ק"ג בשאיפה בגג), וחזק, עם אחריות בינ"ל ותמורה איכותית לכסף. זמן סוללה ארוך חשוב, קישוריות מלאה (לא שיש מחשב בלי - BT, WIFI) כונן קשיח לפחות 160GB, צורב DVD.

אגב - משתלם יותר לקנות בארה"ב מאשר אצלנו מבחינת אחריות/תמיכה וכו'? עברית הרי תמיד אפשר להדביק/לחרוט.

אני נגד ויסטה, אז שתהיה שמורה האופציה לעשות downgrade לXP...

תודה!

פורסם

אם באמת יש לך אפשרות לקנות בארה"ב ולהביא לארץ (לא להזמין בדואר), הרי שתוכל למצוא איזה Thinkpad T61/T61p חביב, עם אחריות בינלאומית, ו-XP Pro או Vista Business מותקן (כאשר הרשיון של Vista Business נותן לך אפשרות לשנמך ל-XP Pro עד סוף יוני השנה).

שים לב לדברים הבאים:

1) ללכת רק על דגמי 14" (בלי קשר עם בסוף תלך על T61 או לא)

2) ל-T61 אפשר לקנות סוללה 9 תאים שתחזיק 50% יותר מסוללה רגילה. אפשר לקנות אותה עם המחשב או בנפרד.

3) רוב הדגמים של T61 באים עם אחריות בינלאומית של 3 שנים, אבל יש לבדוק ספציפית באתר של לנובו לפי מספר דגם האם האחריות תקפה בארץ.

4) למשחקים תהיה חייב לקחת דגם עם כרטיס של nVidia ולא Intel מובנה. ה-Quadro 140M שקול ל-8400GS, ואילו ב-T61p יש Quadro 570M ששקול פחות או יותר ל-8600GT (חזק משמעותית מה-8400).

הכי טוב, כמובן - T61p עם מסך 14", אבל הוא עשוי להיות מעבר לתקציב שלך גם בארה"ב.

פורסם

אם אפשר נצל"ש: למה דווקא 14"?

פורסם

כי 15.4" גדול מידי וכבד מידי, ו-12-13" בד"כ יקר משמעותית ביחס לביצועים ולא נוח לכולם.

פורסם

במקרה יצא לי לפני כמה ימים לשחק על הT61P

2.4

3GB RAM

160GB 7200

Q570M 512(מוזר שהיה כתוב בהריזה 512)

WINXP

שיחקתי ARMED ASSAULT משחק מאוד כבד והמחשב הזה יותר טוב ממחשב של DELL עם 8600M GT

בכללית זה מחשב פצצה אבל למשחקים אותי זה לא השביע אבל אפשר לשחק בגרפיקה בינונית\נמוכה

המחיר אחרי קופונים זה 1600$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים