עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול טוב שיתאים לאוזניות, 500 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן ושבוע טוב לכולם,

אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600.

אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת?

הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש.

יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי?

בתודה, אורן.

עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך את השימוש בכרטיס לסיוט.

פורסם

ESI JULI ביד 2, הדרייברים יציבים ופשוטים מאוד.

פורסם
  • מחבר

איכשהו, לא מתאים לי כל כך כרטיס מיד שניה, פשוט כי הוא עלול להיות בחצי הדרך למות, קבלים נוזלים וכאלה... יש משהו חדש טוב?

פורסם

בתקציב שלך, הכרטיס הכי טוב שמיועד למוזיקה הוא M AUDIO REVOLUTION 5.1. פעם אחרונה שבדקתי בזאפ הוא עלה 450 שח.

אל תשכח שיש לך את האפשרות להזמין מחו"ל, ולקבל מחיר ממש טוב. במיוחד לאור הדולר היום, ככה שב500שח אתה יכול להשיג כרטיס מאוד איכותי.

פורסם

הדרייברים הנוכחיים של קריאטיב בסדר גמור, אל תרתע בנושא הזה.

פורסם

הדרייברים הנוכחיים של קריאטיב בסדר גמור, אל תרתע בנושא הזה.

עדיין, מכיוון שהכרטיס מיועד דווקא למוזיקה אני חושב שבכל תקציב יש כרטיסים של חברות אחרות (EMU, M AUDIO ואחרים) שנותנות מענה יותר טוב מאשר קריאטיב.

פורסם

הרייזר ואסוס למיטב זיכרוני לא נכנסים לך בתקציב. אם כן, לדעתי האסוס מומלץ במיוחד. אומנם האוזניות שלך לא כל כך מפורטות, ובאס נמוך אין להם, אבל לדעתי האסוס אצלי עם ה-MS-1 (שגם הן עם סאונד דומה יחסית) נשמע טוב מאוד. אם אתה רוצה סאונד רך יותר אז הרייזר יתאים לך יותר והוא עולה בחו"ל דיי קצת בימינו.

אם לא, עם האוזניות שלך כל כרטיס כמו רוולושן 5.1 או X-FI מהבסיסיים (רק לא ה-XtremeAudio שאם אני לא מתבלבל הוא הגרוע ביותר (הוא למעשה אודיג'י)).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מי מייבא לארץ את M-audio?

פורסם

משה טואינה

פורסם

הxonar נמכר בכלל בארץ? חיפשתי בגוגל, בזאפ ולא מצאתי.

פורסם

לא נמכר בארץ, גם אני חיפשתי לא מזמן. אבל אתה יכול להזמין מארה"ב, וזה יעלה לך 700שח כולל משלוח והכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים