פורסם 2008 באפריל 1217 שנים קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטיכשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים.האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים כנס למאפייני השמע והאודיו של המחשב (בלוח הבקרה),ואם תעיין,תראה שיש דרך לשנות את סוג הרמקולים שברשותך,ככל הנראה הוא מוגדר כרגע רק על 2 רמקולים.אם גם לאחר ששינית,וזה לא עוזר,תשנה את ההגדרות בדרייברים של השמע.MuTaTiOn.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר בלוח בקרה כיוונתי את זה ל- 5.1 אני לא יודע איך מכוונים בדריבר, אשמח לקבל הסבר מפורט :-) תודה
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר הדריברים שהתקנתי הם המקורים של creative שבאו עם הכרטיס.בכל מקרה מצאתי פתרון: בהגדרות של ה- windows בחרתי לא להשתמש בהאצת חומרה.יש לי שאלה: האם יש הגדרה באיזה כרטיס להשתמש בהאצת חומרה? בזה שבא עם ה- mother board או בזה שבכרטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.