עבור לתוכן

שני כרטיסי קול במקביל - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית.

אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע.

(לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין).

תודה מראש.

נ.ב.

עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.

פורסם

אני חושב שזה אפשרי (אל תתפוס אותי במילה)

כי אתה יכול לבחור את סוג הרכיב שישמיע את הפלייבק ברוב הנגנים, ככה למשל שהכרטיס המובנה ישמיע סרטים והשני יפעיל מוזיקה. אבל לא הבנתי דבר אחד , אתה רוצה לחבר רמקולים לכל כרטיס בנפרד ?

פורסם

כן אפשרי

לי ידוע שניתן להתקין כמה כרטיסי קול מסדרת הדלתא של M-AUDIO ( דלתא 44\66 אודיופיל 192\96 ........)

אני משער שזה דבר פשוט , אבל עדיין כדאי לשמוע מבעל ניסיון , לכן כדאי לך להתייעץ ב ACT.CO.IL

הם מנוסים בזה מאוד

אבל תכלס למה לך לראות סרט ולשמוע מוזיקה ביחד ?

פורסם

כל עוד הדרייברים לא מתנגשים (קריאטיב אממ אמממ) אין בעיה להפעיל 200 כרטיסים על מחשב אחד. סך הכל צריך יהיה להגדיר כל תוכנה שתעבוד עם כרטיס שונה.

Anatoli.

פורסם

אפשר ועוד איך, בזול, וזה די פשוט ושימושי, זה ככה אצלי. הסברתי בהרחבה כבר כמה פעמים על זה כאן, תחפש בתגובות הישנות שלי אם אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, עזרתם לי מאוד.

חשבתי לקנות את הכרטיס הזה (הכי זול שהצלחתי למצוא):

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1773&products_id=14935&PHPSESSID=a9d7833a69d1d8973904a38d2bddef40

אני מנחש שהוא לא יכול להיות יותר גרוע מהכרטיס המובנה שיש לי עכשיו, אני צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים