עבור לתוכן

קירור קונבנציונלי חזק מאוד ושקט, יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מערכת קירור למעבד לקנייה בתקציב של עד 800 שקל, אני מחפש קירור שיהיה חזק מאוד מאוד, שקט ( משהו שלא ממש יפריע או יעצבן) וקונבנציולני - למשל VOLACNO 7, AEROFLOW , AQUARIUS II, SLK900. יכול להיות גם קירור מים רק שיענה על הדרישות ויהיה יחסית נוח להרכבה מבלי להגיע לתנאים של KRIZ או MAPHISTO... לפי התקציב אתם מבינים שממש לא מעניין אותי יחס מחיר ביצועים, אם אני ארצה לבצע המהרה אז חשוב שזה יהיה קר. לא אכפת לי לשלם עוד כמה שצריך בשביל עוד קור אבל לא דברים מוגזמים כמו 2 מעלות בתוספת של 500 שקל...

טוב אז, עם מה אפשר לקרר הכי טוב בשקט עד 800ש"ח ? להתחשב אך ורק אבל רק בביצועים ועוצמת הרעש.

תודה רבה מראש !

פורסם

קירור קונבנציולי אינו חזק במיוחד, במיוחד לאור הדרישה שיהיה גם שקט.

פורסם

הדבר היחידי שעולה לי בראש זה קירור ע"י מים.

פורסם
  • מחבר

בסדר... עדיין אפשר להמליץ על משהו...

פורסם
  • מחבר

הדבר היחידי שעולה לי בראש זה קירור ע"י מים.

נווו מעולה, איזה מוצר ? שמות אנשים... שמות.

פורסם

אתה רוצה מוצר קומפלט?

עדיף שתקנה את החלקים ותרכיב...

פורסם

קירור מים נחשב קונבנציונלי?

חשבתי שרק אוויר נחשב כזה

פורסם

כן, למה לא?

חנקן לא.....

פורסם

אני אישית ממליץ על מערכת קירור המים בשם Space 2000+ מ- www.computuning.com ... אחלה מערכת, מחיר סביר (זה בדולריים קנדיים, אל תתפלץ :D ), ביצועים לא מהעולם הזה, ושקט מופתי.. עושים משלוחים לישראל...

פורסם

קירור מים נחשב קונבנציונלי?

חשבתי שרק אוויר נחשב כזה

גם בהגדרות האישיות שלי מים זה אל קירור קונבנציונלי,..

בכל אופן בארץ אני נראה לי ממליץ על הערכה של Tt אבל זה לא פתרון חזק מאוד.. אפילו לא חזק קצת.. :-\

פורסם

למען האמת SK7 ומאורר פאנפלו נורמלי יקררו יותר מקירור מים של TT

פורסם
  • מחבר

יש קירורי אוויר יותר חזקים מקירור המים של TT ?

פורסם

אם אתה כבר מוכן לקנות אקוורייס 2

למה שלא תבנה מערכת קירור מים !? זה בול אותו דבר רק

שבקאווארייס חיברו כבר את כל החלקים יחדיו

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משהו שיהיה בתוך המארז או משהו שישתלב איתו... וגם נגיד שאני קונה חלק חלק, איך אני יודע שהם מתאימים זה לזה ?

פורסם

אנחנו נייעץ

כעקרון אתהצריך בלוק שמתאים לסוקט, אליו הולכים צינורות ומתחברים למשאבה שצריכה להיות חזקה יחסית (1000 ליטר לשעה, מומלץ 2000)

רדיאטור

וזהו בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים