עבור לתוכן

מסעדות בבאר שבע שפתוחות בשישי?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה).

יש למישהו המלצות?

תודה.

פורסם

אין לי שמץ אם פתוחה בשישי (אבל אני חושב שכן) בקריית הממשלה שם (אם אתה בא מכיוון סבא-ג'בטו) יש איזה מסעדה סגנון מזרחי על האש וכו'. אכלתי שם עם החברה לפני משהו כמו חודשיים, היה דווקא לא רע בכלל, ומחיר לא בשמיים. לצערי אני לא זוכר את השם שלה, אבל היא הייתה על החלון של הבניין וממש ליד הכניסה אז אין סיכוי שתפספס.

אגב, יש גם את ארביקה בעיר העתיקה. לא אכלתי שם עדיין, אבל כולם ממליצים. וסביר להניח שהיא פתוחה בשישי (תחפש את המספר ברשת ותתקשר).

Anatoli.

פורסם

יש את ארביקה אחלה מקום אבל מאוד יקר, וכמובן יש את נאפיס

פורסם

אין לי שמץ אם פתוחה בשישי (אבל אני חושב שכן) בקריית הממשלה שם (אם אתה בא מכיוון סבא-ג'בטו) יש איזה מסעדה סגנון מזרחי על האש וכו'. אכלתי שם עם החברה לפני משהו כמו חודשיים, היה דווקא לא רע בכלל, ומחיר לא בשמיים. לצערי אני לא זוכר את השם שלה, אבל היא הייתה על החלון של הבניין וממש ליד הכניסה אז אין סיכוי שתפספס.

אגב, יש גם את ארביקה בעיר העתיקה. לא אכלתי שם עדיין, אבל כולם ממליצים. וסביר להניח שהיא פתוחה בשישי (תחפש את המספר ברשת ותתקשר).

Anatoli.

"על גחלים"

פורסם

בדיוק, תודה :)

Anatoli.

פורסם

יש את ארביקה אחלה מקום אבל מאוד יקר, וכמובן יש את נאפיס

לא אהבתי את ארביקה, לאומת זאת יש את BLACK&BURGER במתחם וואן פלאזה בביג החדש, אבל צריך להזמין מקומות מראש, ויש את מיו או מיאה, גם שם, מאחורי הארקפה, אהבתי ממש לאכול שם, וגם מהחלון רואים את ה"פאנדה מחשבים", שאני מת עליהם :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים