פורסם 2003 במאי 322 שנים יש לי לוח של ASUS A7V133 ומעבד DURON 1.3MHZ והמחשב נתקע לי אחרי הטבלה שמראה את כל נתוני המחשב.ניסיתי לעשות LOAD BIOS DEFAULTEאבל זה עדין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה!!???צריך עזרה דחוף!
פורסם 2003 במאי 322 שנים עשית שינויים בחומרה כלשהי, הרדיסקים ? תבדוק שהזכרון מולבש טוב (עדיף שתוציא ותכניס אותו רק ליתר בטחון)המחשב שלך היה בOC ?מטי.
פורסם 2003 במאי 322 שנים במידה שלא התעסקת עם הבפנוכו של המחשב, כלומר לא פתחת את המארז,תנסה משהו קטן,תבטל בביוס את הIDE, שיהיו כולם ב off ואז תבדוק אם זה עדיין נתקע
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר לא ממש כלוםהוא ניתקע מיד לאחר הטבלה. וגם המקלדת מפסיקה לעבוד וכדי לעשות ריסט אתה צריך ללחוץ על הכפתור ריסט.אני לא מבין ממה זה קרה
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר את ההבדיקת זיכרון הוא עובר וגם את הבדיקה של ה-IDE הוא עוברלאחר מכן יש טבלה של כל נתוני המחשב שם הוא ניתקע!
פורסם 2003 במאי 322 שנים ניסית לחכות קצת?אני זוכר שגם לי זה היה פעם עם ה-A7V133C שלי... הוא היה נתקע יחסית להרבה זמן בקטע הזה ואז ממשיך... אחרי כמה זמן פתאום לךא הייתה את הבעייה הזאת (יכול להיות ששיניתי משהו בביוס או משהו כזה, בכל אופן אני לא זוכר איך זה הסתדר).גם אחרי שהחליפו לי את הלוח אחרי שהוא נשרף הייתה את הבעיה הזאת וזה הסתדר אחרי כמה זמן...פשוט תחכה במסך הזה כמה דקות ותראה אם הוא ממשיךבהצלחה!
פורסם 2003 במאי 322 שנים אחי תנסה לשחק עם -כל- תזמוני הזכרון במאפייני chipset בביוסלי זה פתר בעיה דומהאפילו תנסה להריץ בבאס של 100!(במקום 133)בדוק אם יש עדכוני ביוס ללוח
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר יש עידכונים לביוס רק שאני לא יכול לעדכן אותו אם הוא נתקע לי אחרי הטבלה.אני ממש מתוסכל!
פורסם 2003 במאי 322 שנים המקלדת והעכבר בחיבור הרגיל ? PS/2 ?אם כן תוציא אותם ותדליק מחדש.גם לי יש את הבעיה הזו, אם אני מחבר את העכבר לחיבור הרגיל הוא נתקע איפה שאתה אומר. עכשיו אני עובד על עכבר USB..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.