עבור לתוכן

בעיה בAGP של הלוח.

Featured Replies

פורסם

היי,

הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2..

שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה..

אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו...

עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!)..

אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש..

אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז אני צריך מד טמפרטורות תקין..

עצות, רעיונות עזרה משהו.. ?

תודה מראש, צרכן מאוכזב אור.

פורסם

התקנת את ה AMD AGP miniport?

בכל מקרה הצ'יפסט הזה ידוע שהרבה פעמים הוא קורס עם X4 אז אני לא בטוח שכדאי לך להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

למען האמת התקנתי איזה דריבר מהאתר של ג'יגהבייט שנקרא agp filter ובאמת כל אפליקציה ב תלת מימד קורסת לי, למרות שעדיין אני רואה בתוכנות כגון סנדרה שהאיי ג'י פי על x2

אני כבר לא יודע מה לעשות..

אתם חושבים שכדאי לי לקנות לוח חדש? ואם כן איזה?

פורסם

תקציב? אבל בעיקרון הABIT NF-7...

פורסם
  • מחבר

אני לא אוברקלוקר, התקציב שלי הוא עד.. אני מאמין.. 650-700 שקל..

פורסם

התקציב שלך מספיק ל-ABIT שאני היצעתי תסתכל לא מזמן פתחתי תרד בשם איזה לוח הכי טוב למשחקים כבדים ורשמתי בפרוש שלא מתוכנן OC ועדיין כולם הימליצו לי על ה-ABIT NF-7....

פורסם
  • מחבר

הממ..

אוקיי אני רואה שזה באמת לוח טוב במחיר טוב ושווה לקנות אותו, אבל עכשיו הבעיה שהוא יקח לי את הכסף של כרטיס המסך ואני יצטרך להשאר עם מה שיש לי עכשיו עוד הרבה זמן..

:[

אה ונזכרתי בעוד שאלה

ללוח שלי יש USB1.1.

האם החיבור USB2.0 הוא אותו דבר? זאת אומרת אני יוכל לשים את העכבר שלי אני לא אצטרך מתאם?

פורסם

סדירתי בדיוק בעיה כזו באותו הלוח למישהו! ! !

זה בדיוק מה שאמירם אמר...תתקין את ה

Via 4 in 1

(hyperion)

תשתדל להתקין את הגירסה האחרונה...

פורסם

יש גם את ה- NForce2-ST K7NCR18D של-Leadtek ב- 566

אם זה משמעותי לגביך?

פורסם

הממ..

אוקיי אני רואה שזה באמת לוח טוב במחיר טוב ושווה לקנות אותו, אבל עכשיו הבעיה שהוא יקח לי את הכסף של כרטיס המסך ואני יצטרך להשאר עם מה שיש לי עכשיו עוד הרבה זמן..

:[

אה ונזכרתי בעוד שאלה

ללוח שלי יש USB1.1.

האם החיבור USB2.0 הוא אותו דבר? זאת אומרת אני יוכל לשים את העכבר שלי אני לא אצטרך מתאם?

זה אותו חיבור,ההבדל הוא בכמות המידע שעובר

פורסם
  • מחבר

סדירתי בדיוק בעיה כזו באותו הלוח למישהו! ! !

זה בדיוק מה שאמירם אמר...תתקין את ה

Via 4 in 1

(hyperion)

תשתדל להתקין את הגירסה האחרונה...

הצ'יפסט של הלוח שלי הוא של AMD הSouthbridge רק הוא של via

אני לא חושב ש 4 ב 1 תומך בלוח שלי..

ועוד שאלה, יש לי שני זכרונות 256 אותו שניהם 266 2.5 אבל מחברות שונות

האם אני אוכל למצל את הדידיאר דו ערוצי?

וגם הלידטק עולה 600 בפנדה..

אוףףף זאת כזאת החלטה קשה

ראדון או לוח חדש...

רוצים לעזור לי בזה? :[

פורסם

אתה יכול לקחת את ה-ABIT NF7 M אם הגיפה 4 שזה יחסוך מימך כרטיס מסך חדש אבל הוא לא יחסוך מימך לקנות חדש בעוד חצי שנה ואפילו פחות...

פורסם
  • מחבר

אני לא נוגע יותר בשום בכרטיס מסך שנועד לשוק הנמוך ביותר

;[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים