עבור לתוכן

OC לE2200, לוח אם GA-G33M-S2, רוצה להעלות את הFSB ב50.

Featured Replies

פורסם

הוא 200, אני רוצה להעלות ל250. אני חושב שזה הגיוני. האם קירור סטוק יספיק? האם חייבים להעלות את תדר הזכרונות יחד עם המעבד? כי אני לא מעוניין להמהיר את הזכרונות. אולי עוד חודש אני אקנה קירור יותר מתקדם, ואז אני שוקל להעלות ל280. האם יש סיבה למה לא? כרגע בלי שום OC, אחרי כמה שעות משחק של CRYSIS היום ואתמול(הבחנתי שהמשחק הזה גורם לממורי ליק מפחיד), הטמפ' לפי CORE TEMP היא:

http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2402532921/

וזה במאמץ קל- של הפעלת הג'ינג (התוכנה שאיתה תפסתי את התמונה והעלתי לפליקר), כרגע יש לי 57*2.

היעד של הOC הוא סך הכל שיפור קל בביצועים.

עריכה:

http://screencast.com/t/hKpsSWTMUM

סרטון מCPUZ.

בדיקה בPRIME95, העלתה את הטמפ' בשניהם ל82. כרגע הטמפ' יורדת לאט לאט. היה כרגע על 69*2.

פורסם

הטמפרטורות גבוהות יחסית כשהמעבד במהירות סטוק.

איזה קירור יש על המעבד?

הקירור מחוזק כמו שצריך (לא רופף או שצד אחד מחוזק יותר מאחר)?

איזה מארז ומה מערך המאווררים בו?

המעבד הזה עושה 3GHz+ בלי בעייה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהמעבד מסוגל להגיע גבוה. אני פשוט לא רוצה לגמור אותו.

כרגע, אחרי 7 שעות ששיחקתי בקרייסיס(וסיימתי), הוא על 60 מעלות. כמה עולה קירור טוב (טוב, לא מטורף)?

לפי מה שאני יודע המאוורר מוחזק די טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הנה קטע מוזר, נכנסתי לשרור של אחד עם 8400 והוא ממש נלחץ מזה שאחרי הדמו של קרייסיס מתרסק, הטמפ' היא 60. ואני על 60 במנוחה. פתחתי את פאנל המארז(אני לא מבריג אותו), מה ראיתי? המאוורר של המעבד לא פועל. כיביתי את המחשב, לקחתי שפיץ פלייר, ניתקתי את המאוור מהלוח אם וחיברתי חזרה והדלקתי את המחשב. לא עזר. אמרתי- וואלה, ננסה- עם הפלייר נתתי לו דחיפה קטנה, שיסתובב קצת. אם הוא לא יאוור בעצמו אני אתן לו דחיפה קטנה. אחרי הדחיפה, התחיל לפעול! עכשיו הטמפ' במנוחה היא 40. עשיתי בדיקת מאמץ בPRIME, התייצב על 62 אחרי 2 דקות. לקח למעבד 20 שניות לחזור ל40 בערך.

אחרי עוד התאווררות, הוא נח על 37.

פורסם

1. קרא את חוקי הפורום - עברת על חוק ההקפצות , פעם הבאה זו אזהרה + נעילה.

2. איזה קירור יש לך?

3. איזה מארז ומה מערך המאווררים בו?

יפה שעלית על בעיית הקירור.

אם אתה רוצה קירור טוב יותר, הגדר מה התקציב ואם יש חשיבות לרמת הרעש.

פורסם
  • מחבר

יש דרך לדעת שהמאוורר הפסיק לעבוד בלי לבדוק פיזית? מסתבר שהוא מספיק על דעת עצמו לעבוד. כשאני נותן לו דחיפה קטנה הוא חוזר לעבוד. אבל בלי שאני יודע המעבד מתחמם סתם. רמת הרעש מצידי שתהייה כמו מאוורר הסטוק. כל עוד אין רעש של אבק שתקוע, אין לי בעייה ממש. התקציב? אני משער שאני מוכן להשקיע עד 120 שקל. עדיף כמה שפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים