פורסם 2003 במאי 322 שנים אני חושב לבנות מערכת קירור מים עם בלוק מוכן..... עכשיו השאלה שלי זה אם המים יהיו בטמפרטורת מקרר (5C~), זה יכול לגרום באיזושהם תנאי לחות/חום/קורלהיווצרות אידוי/עיבוי שיוכל לקצר משהו?תודה מראשMOOMOO
פורסם 2003 במאי 322 שנים בהחלט. אם הטמפ' של הרכיבים שבאים במגע אם האוויר תיהיה נמוכה מטמפ' האוויר יווצרו לך מים.וסתם שאלה, איך אתה מתכוון להביא את המים לטמפ' כזאת?
פורסם 2003 במאי 322 שנים יהיה תהליך של התעבות, כן, לכן כשעושים משהו מתחת לטמפ' האוויר עושים בידוד מקיף.עכשיו עלה לי רעיון איך לדמות את זה. זה כמו שכשיש מים קרים בבקבוק מצטבר נוזל גם מחוץ לבקבוק (סתם עלה לי בראש עכשיו שזה בעצם אותו דבר)
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר אוקיי, אז נגיד יש לי בלוק של סוויפטק (סליחה על העברית), ואני מדביק אותו עם משחה טרמית למעבד, מה אני צריך לעשות כדי לבודד את זה ב100%? כי כולם יודעים איזה נזק טיפה קטנה יכולה לעשות....נ.באיך אני מתכוון לעשות = קסם, יהיה תמונות שיהיה מוכן.
פורסם 2003 במאי 322 שנים אוקיי, אז נגיד יש לי בלוק של סוויפטק (סליחה על העברית), ואני מדביק אותו עם משחה טרמית למעבד, מה אני צריך לעשות כדי לבודד את זה ב100%? כי כולם יודעים איזה נזק טיפה קטנה יכולה לעשות....נ.באיך אני מתכוון לעשות = קסם, יהיה תמונות שיהיה מוכן.באתר של סוויפטק (סלחתי על העברית) יש מדריך לבידוד הבלוק והסוקט.ואם משחה טרמית לא מדביקים , מדביקים אם דבק טרמי. אבל בכל מקרה אתה לא מדביק את הבלוק אלה הבלוק יושב לך עם ברגים.
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר זה הכל???????????ממה זה עשוי? איפה אפשר לקנות? אפשר להכין? זה יכול לעמוד בכמויות גדולות של מים?סלליחה על השאלות המרובות אני פשוט באמצע פרוייקט...
פורסם 2003 במאי 522 שנים בדרך כלל הבידוד עשוי מנאופרן שזה מין בד-גומי ספוגי, כמו החומר שממנו עשויות חליפות צלילה.
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר אני גם כן בונה מערכת קירור כרגע. רוצה להחליף רעיונות?אתה קונה את הבלוק או בונה?אם אתה בונה? יש לך מדריך?
פורסם 2003 במאי 522 שנים יכולים להתעבות לו אדים גם על הצנרת הנכנסת אם טמפ' נוזל הקירור קטנה מזו של החדר...
פורסם 2003 במאי 522 שנים אם הוא רוצה להימנע מכל המצב הזההוא צריך שטמפ' החדר והטמפ' בתוך המארז יהיו שוות לטמפ' המעבדוזה אומר חדר קקקקרררררר
פורסם 2003 במאי 522 שנים אם הוא רוצה להימנע מכל המצב הזההוא צריך שטמפ' החדר והטמפ' בתוך המארז יהיו שוות לטמפ' המעבדוזה אומר חדר קקקקרררררראז בשביל זה לא צריך מערכת מים, אפשר גם להיסתפק בקירור אוויר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.