פורסם 2003 במאי 322 שנים שלום, יש לי ספק Antec TruePower 430 Watt ואני רוצה לעשות את המוד הבא.. אבל מה .. הספק שלי הפוך כאילו הבסיס שלו הוא למעלה .. ואני רוצה להפוך אותו .. עכשיו עוד בעיה יש לספק שלי 2 מאוררים ...המאורר השני הוא יונק ומיקומו מעל המעבד.. השאלה שלי היא ..האם אני יכול להפוך את הספק כך שהמאורר השני יהיה למעלה? או שיקרה משהו עם אני יהפוך אותו ? תודה ..
פורסם 2003 במאי 322 שנים בספק אין שום חלקים נעים והוא לא משהו מכני אז הוא לא "ירגיש " אם תהפוך אותו .רק עליך להיתייחס לעניין של פיזור חום אם המאוורר השני יהיה למעלה אז מאיפה הוא ישאב את האוויר?(או שיש לך מארז גדול שיש לך מקום מעל לספק?)
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר כן יש לי את ה Xaser II A6000A Plus Tower Caseאז לי יקרא כלום אם המאורר ינוק אויר מלמעלה ?
פורסם 2003 במאי 322 שנים אני לא חושב שתיהיה בעיה כל שהיא, אבל תדאג שיהיה לך זרימת אוויר טובה לחלק ההוא של המארז
פורסם 2003 במאי 322 שנים עדיף שהמאורר יקח מהחלק התחת של המארזזה יתן זרימה הרבה יותר טובהחוץ מזה שאם תהפוך אותו יהי לך הרבה יותר קשה לתפוס אותו למארז
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר כי הבסיס של הספק הוא למעלה אצלי..וכדי שהמוד יהיה מוצלח אני צריך להפוך אותו כדי שיראה טוב יותר!
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר עדיף שהמאורר יקח מהחלק התחת של המארזזה יתן זרימה הרבה יותר טובהחוץ מזה שאם תהפוך אותו יהי לך הרבה יותר קשה לתפוס אותו למארזלמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.