עבור לתוכן

מחפש מסך דחוף 20" 22" או 24" - אינטרנט, לימודים ומשחקים בעיקר... תקציב - 2000

Featured Replies

פורסם

אפשר קצת לחרוג אם צריך.

מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד.

שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות?

מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים?

אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך....

אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930?

יש הצעות?

פורסם

אם אתה מעוניין במסך עם איכות תמונה ללא פשרות כל מסך מבוסס TN לא ימלא אחר דרישות כאלו.

ניסית למצוא Dell 2007FP? הוא לא יותר נמוך מ-22" ורק פחות רחב. בכל מקרה הגודל שלו מספק חוויית עבודה ומשחק טובה למדי.

המסך של UTOPIA הוא סתם מסך מדבקה. אי אפשר לדעת מה הוא בדיוק נותן אלא אם כן יש כאן מישהו שייתן חוות דעת סובייקטיבית עליו.

22" TN סבירים שאפשר להעדיפם על פניו הם Chimei 221D (שנבדק בביקורת ההשוואתית של מסכי 22" הנמצאת בנעוץ שבראש הפורום) ו-ASUS VW222U, מסך שהתגלה כעדיף לחלוטין על ה-MW221U במהירות התגובה. ה-VW222U יותר קרוב לתכונותיו של ה-MW221C שכבר לא זמין. בכל מקרה איכות התמונה של ה-Dell 2007FP טובה משמעותית מזו של ה-22" הללו.

ה-VP930 אשר מבוסס על פאנל P-MVA הנו אופציה לא רעה בכלל אם אפשר למצאו. אולם לדעתי התימחור של שאריות מלאי אחרונות בשוק ב-1800 ש"ח אינו מוצדק, כשתוספת של 300 שקלים ל-2007FP נותנת תמורה הרבה יותר טובה. אם אתה לא מוצא גם 2007FP , אז יש מקום לשקול לרכוש VP930 , שגם הולך ואוזל כתוצאת הפסקת ייצורו.

פורסם
  • מחבר

כדאי ללכת על הWIDE? 2007WFP עם פאנל ISP???? או שעדיף 2007FP...?

הבנתי לגבי ה20" למינהם.

יהיה בקרוב מלאי של 2007WFP. אני מקווה שמה ש10 חנויות אמרו לי זה נכון :D

אבל השאלה הנשאלת.. מה עדיף ? 2007WFP או FP ?

פורסם

זה תלוי בך!

מה רוב השימושים שלך? אם זה משחקים וסרטים עדיף לקחת את ה-wfp אם זה אינטרנט ועבודה משרדית עדיף את ה-fp

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור?? הWIDE טוב יותר לאינטרנט ומסמכים, במיוחד אם אתה משתמש במצב האנכי...

מכאן אני מבין שהWIDE... לוקח !

ד"א, הDell 2008FP\WFP הבנתי שהוא עולה פחות באיזה 300... אבל גם הבנתי שהוא פאנל TN... יש מישהו שחושב שה2008 טוב יותר מה2007?

פורסם

מה זה קשור?? הWIDE טוב יותר לאינטרנט ומסמכים, במיוחד אם אתה משתמש במצב האנכי

ה-WIDE לא טוב יותר לכלום. הרגיל טוב יותר להכל.

ה-2008WFP חרא של מסך.

פורסם

fp-מסך דל הוא טוב להכול ,נהנה מימנו כל רגע,זאת רק דעתי.

פורסם
  • מחבר

אז רגע, למה הWIDE לא יותר טוב??? מאיזו בחינה?

פורסם

ה-WIDE לא טוב יותר לכלום. הרגיל טוב יותר להכל.

ה-2008WFP חרא של מסך.

לא מסכים

העבודה עם תכנות גרפיות הרבה יותר קלה בשבילי עם מסך רחב בגלל שיש מקום לפאנלים של התכנה משני הצדדים ויש יותר מקום עבודה לדף.

פורסם

אז רגע, למה הWIDE לא יותר טוב??? מאיזו בחינה?

למה מאיזו בחינה הוא כן יותר טוב???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים