עבור לתוכן

בקרוב, הצקות על רישוי אופיס בדיוק כמו בחלונות...

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שהם מתקינים תוכנה על מחשבים של משתמשים בניגוד לרצונם, תוך התחזות לעדכון אבטחה תמים.

אם הם היו עושים את זה בשקיפות, ומאפשרים למשתמש לבחור האם הוא מעוניין להתקין את התוכנה שבודקת את החוקיות של אופיס או לא, אז זה היה בסדר.

פורסם

מה זה בעייה ...אין כאן שום בעייה ...תעבור ל OO ...עם יש לך בעייה ...למה להתלונן כל היום ...על זה שאתה גונב תוכנה יש לך זכות ?

זה כמו שאתה גונב מכונית ואתה מתפלא שהמשטרה דופקת לך בדלת ופריעה לך לישון ... :smile1:

פורסם

השוואה מעניינת (:

בכל אופן נראה לי שהדיון דיי מיצה את עצמו,

מיקרוסופט בצדק בודקים את חוקיות התוכנה, בין אם זה בידיעת המשתמש ובין אם זה "באותיות הקטנות" שאף אחד לא קורא (AKA README, AKA GPL), אין לנו ממש מה לעשות נגד זה, הכל מגובה בחוק.

אם אין ברירה OpenOffice בהחלט נותנת פיתרון יעיל, אם כי אני בכל זאת הייתי מחזיק בצד PP\EXCEL\WORD READER חינמי של מיקרוסופט למקרה שתקבלו קובץ שה-OO לא פותח בצורה מושלמת.

פורסם

זה לא בסדר מצד מיקרוסופט, מכיוון שמי שרוצה להתקין עותק פיראטי של אופיס יוכל גם לעקוף את ה-OGA, ומי שידפק זה מי שהתקין עותק חוקי וה-OGA עשוי לזהות אותו בטעות כעותק לא חוקי.

פורסם

נגיד ויש מקרים בודדים שזה קורה, יש ל MS תמיכה טלפונית שיכולה לטפל בשטויות כאלה, זה ממש לא קריטי בעיניי.

אגב, קח בערבון מוגבל תלונות של לקוחות,

יש לא מעט מקרים שרישיונות ננעלים בצדק (לדוגמא אם זה רישיון OEM אז הוא מוגבל לחומרה מסויימת ו\או למספר התקנות מסויים), ככה שלא כל תלונה שאתה שומע על "פאק של מיקרוסופט" זאת באמת טעות שלהם ולא של הלקוח.

פורסם

Vatos-Locos

ההגנות האלו לא הוכיחו את עצמם נגד פירטיות ורק מציקים למשתמשים חוקים

גם ככה פירטים יכולים לבטל בקלות התחברות לשרת לאישור התקנה

ועשו את זה המון פעמים

ומה שקורה בפועל זה שאנשים שקנו את התוכנה

הרבה פעמים צריכים להתמודד אם אישורים \קודים \וכו

ודווקה פירטים חוגגים

אני אומנם עברתי להשתמש בעיקר בתוכנות חינמיות

אבל אני חושב שהמגמה של הגנות על הגנות דפוקה

ומראה על קוו עסקי מטומטם

בסופו של יום גם מוצרים אם המון פירטיות יכולים להצליח ובגדול

מוצרים כמו WINXP\אופיס\PS1-2\DS

ועוד הצליחו בגדול למרות ואולי גם בעזרת הרבה פירטיות

זה שבן אדם קונה מוצר פירטי לא הופך אותו ישר ללא לקוח פוטנציאלי

הראה הוא קנה מחשב במקרה הזה -ככה שהוא לא עני מרוד

אז אולי בתמחור טוב +ספר הדרכה שיגיע אם התוכנה הוא גם יקנה

אבל כנראה שהתמחור לא טוב בהרבה אזורים אז אין לך כוח קניה למוצרים במחירם

וכל ההגנות לא שוות כלום במצב הזה

פורסם

נגיד שאני קונה אופיס ומתקין אותו במחשב מסויים. אחרי כמה זמן, אני מפרמט את המחשב (אפילו כמה פעמים). עכשיו, ה-OGA יתחיל לנדנד לי שיש לי אופיס לא חוקי? מה אם אני משדרג את החומרה שלי (מחליף דיסק קשיח, כרטיס מסך, אפילו לוח-אם או מעבד), או זורק את המחשב וקונה חדש. מה אז? אני אצטרך לקנות גם אופיס חדש?

כפי שאמרתי, ה-WGA וה-OGA פוגעים רק במשתמשים חוקיים ולא בפיראטים.

פורסם

זה המוצר אם אתם רוצים ואם לא, לבעיות חריגות יש את המוקד של מיקרוסופט ישראל.

הדיון מיצה את עצמו (ודיי מעבר לזה), ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים