עבור לתוכן

בעיה - המחשב מציג הודעה...

Featured Replies

פורסם

משום מה המחשב מציג לי את ההודעה הבאה:

URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=89290501iy6.png]89290501iy6.th.png

ואחרי שאני לוחץ OK במחשב מייד עושה ריסטרט..... נראה חי שזה וירוס אבל האנטיוירוס שלי לא מזהה אותו.... ניסיתי לסרוק כמה פעמים ו.... שום דבר. מה אני צריך לעשות כדי למחוק אותו??

פורסם

זה לא וירוס יש לך בעיה בתוכנה WINLOGON וזו תוכנה חיונית לוינדוס

אני מציע לך להיכנס למצב SAFE MODE ותכניס את הדיסק של הוינדוס ותיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב SFC /SCANNOW

פורסם
  • מחבר

אבל כל הזמן כשאני מדליק את המחשב מופיע לי הודעה מהאנטיוירוס איזה 3 פעמים!!!!! ככה כ הזמן בהדלקה!!!

(מה שאמרת לי לעשות ימחוק לי דברים מהמחשב???)

פורסם

(מה שאמרת לי לעשות ימחוק לי דברים מהמחשב???)

אם אני לא טועה,הוא מוסיף קבצים שחסרים למערכת.

תגדיל את התמונה שאני אוכל לקרא את השגיאה.

MuTaTiOn.

פורסם

הנה תמונה ...

עוד פעם אני אומר זה לא נראה כמו וירוס.. תנסה את הפקודה שנתתי לך

אחי , למה אתה לא סורק את המחשב , ומוחק את הוירוסים , זה אם אתה חושד בוירוסים

והפקודה שנתתי לך , מתקנת קבצי מערכת ומוסיפה אם חסר כלומר אם נהרסו או נמחקו , וקבצים חיונים כדי שהמערכת תישאר יציבה אם היו שינוי על קבצים מסויימים

תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב MSCONFIG , תלך ללשונית הSTARTUP ותסיר את כולם מלבד האנטי וירוס..

89290501iy6.png

פורסם
  • מחבר

אני יעשה את זה עוד מעט אבל ..... מתי שאני מפעיל את המחשב האנטיוירוס עולה והוא אומר משו לגבי קובץ בשם kernel16.dll שנמצא ב system32 זה אומר משהו??

פורסם

טרויאני

פורסם

קודם כל תירגע, המחשב שלך בסדר גמור. דבר שני, הפקודה ש-Vampire master פירסם פה עזרה לי מאוד בעבר, אז מומלץ להשתמש בה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרת לי (sfc /scannow) ב SAFE MADE אבל זה פתח מסך שחור כזה לשנייה וזהו... נעלם ולא קרה שום דבר!!! ... נראה לי שזה וירוס כי בהתחלה לא היה כלום ואז כשהעברתי מחבר שלי קובץ מהזיכרון הנייד אז התחיל הכל .... עשיתי סריקת וירוסים וספייוור אבל עדין לא מוצא כלום!!! הנה תמונה של מה שעולה לי כשאני מדליק ת'מחשב:

URL=http://www.siz.co.il/my.php?file=wmy5ntzzngqn.bmp]wmy5ntzzngqn.bmp

אני חייב פתרון דחוף!!!.... אני גם לא יכול לפרמט בגלל שהמחשב לא שלי!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים