עבור לתוכן

איזה עכבר הכי מומלץ עד 100 שח ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בגיימר רציני הוא מתכוון למישהו שמתעלה קצת מעבר לרמה של שרת ציבורי ממוצע. זה כמו שאני אבוא ואגיד שבCounter-Strike אני לא נופל מיחס הריגות:מיתות של 15:1 בשרתים ציבוריים. זה לא רלוונטי, כי אין שם רמה.

בכ"א, כל העכברי צעצוע שאתם מביאים כאן לא טובים מה1.1 מהסיבה הפשוטה שהם לא מקנים שליטה טובה יותר.

אבל אם בכל-מקרה לא תדחפו את העכבר לקצה היכולת שלו ושלכם זה ממש לא משנה.

אני משחק בשרתים טובים מאוד . ברור שיש גיימרים יותר טובים .מה השאלה בכלל תמיד יהיה. אבל ביחס של הפינג ועכבר עלוב שיש לי ושרתים טובים שאני משחק בהם תמיד בין המקומות הראשונים ויש שם אחלה שחקנים מגרמניה וכו..

אז אתה ממליץ על מה1.1?

• תגובות 42
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שרתים טובים או לא טובים זה לא רלוונטי. כשאתה משחק להנאתך בשרת העכבר שאתה משתמש בו אמנם משפיע אבל לא מדובר על משהו שעלול לתסכל אותך. כשאתה משחק בשביל לנצח (בין אם כתחביב ובין אם כפנטזיה של "ספורט אלקטרוני"), אתה יכול למצוא את עצמך שם-לב לכך שהעכבר שלך מגביל אותך.

בכ"א, אני אישית חושב שהIntelliMouse Optical 1.1A הוא העכבר המשתלם ביותר בשוק היום. כשהRazer DeathAdder הוא העכבר הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

שרתים טובים או לא טובים זה לא רלוונטי. כשאתה משחק להנאתך בשרת העכבר שאתה משתמש בו אמנם משפיע אבל לא מדובר על משהו שעלול לתסכל אותך. כשאתה משחק בשביל לנצח (בין אם כתחביב ובין אם כפנטזיה של "ספורט אלקטרוני"), אתה יכול למצוא את עצמך שם-לב לכך שהעכבר שלך מגביל אותך.

בכ"א, אני אישית חושב שהIntelliMouse Optical 1.1A הוא העכבר המשתלם ביותר בשוק היום. כשהRazer DeathAdder הוא העכבר הטוב ביותר.

ברור שאני משחק כדי לנצח וגם נהנה . וברור שהפינג והעכבר משפיעים. לחברה אחרים שזז חלק רצח אתה יודע איזה הרגשה זאת? זה ממש יתרון גדול.

כאן בישראל האינטרנט על הפנים.

לגבי העכבר ניסית אותו?

פורסם
ברור שאני משחק כדי לנצח וגם נהנה . וברור שהפינג והעכבר משפיעים. לחברה אחרים שזז חלק רצח אתה יודע איזה הרגשה זאת? זה ממש יתרון גדול.

כאן בישראל האינטרנט על הפנים.

הוא לא אמר שלא.

ואם אינני טועה Garm עבר מ-MX518 ל-IMO1.1A ולא התחרט. גם אני השתמשתי ב-IntelliMouse Explorer 3.0 מ-2002 עד שנת 2006 כשהוא נהרס לי לגמרי ובלית ברירה נאלצתי להחליף ל-MX518 - עכבר מצויין כשלעצמו אבל לא מתקרב בכלל לרמת השליטה שאתה מגיע אליה עם העכברים מסדרת IntelliMouse ( כששניהם כמעט זהים לחלוטין בעיצוב ובעלי חיישן דומה ).

כרגע מבחינתי יש רק עכבר אחד טוב יותר מה-IntelliMouse - והוא ה-DeathAdder שעולה כפול ממנו וחורג בהרבה מהתקציב שלך, כאשר גם הוא טוב יותר בעיקר בגלל היתרון הטכנולוגי שאמנם מורגש אבל לא מדובר בהבדל אסטרונומי בביצועים שלך במשחק בתכלס, אני עדיין חוזר ל-IntelliMouse 3.0 ( קניתי חדש ב-100 שקל לפני כשנה ) מדי פעם בשביל קצת נוסטלגיה ואני כמעט לא מרגיש את ההבדל.

ה-Genius/A4Tech הם בהחלט עכברים נחמדים ואפילו טובים לגיימינג אבל אי אפשר להגיד עליהם שהם משתלמים כל עוד ה-IMO1.1A זמין בידיוק באותו מחיר ואפילו פחות. הם אולי מתקדמים יותר טכנולוגית במקצת אבל כדאי שתזכור שהדבר העיקרי שמקנה לך את יכולת הכיוון ( aiming ) עם עכבר מסויים הוא העיצוב שלו ומכאן נובע היתרון העצום שיש ל-IMO/DeathAdder על עכברים אחרים.

פורסם

אני משתמש בחודשים האחרונים בIMO 1.1A לאחר שהיו לי לפני כן עכברי לוג'יטק (MX510 וMX518).

בDeathAdder השתמשתי אצל חבר מספר פעמים, אבל החלטתי שאני לא מוציא 300 ש"ח על עכבר.

פורסם

שניהם עולים 90 שקל..

והייתי בודק לפני שאני קונה, יש נטייה של אתרים מסויימים לא לדייק בשמות של עכברים ישנים של מייקרוסופט, כולם מאוד דומים במראה וקשה להבדיל ביניהם, העכבר שאתה מחפש נראה כך -

IntelliMouseOptical.jpg

שלא תטעה..

פורסם
  • מחבר

אז איזה חנות מוכרת אותו זול? בזאפ אני לא מוצא. אז שנהם עולים 90 שח אז עדיף את IntelliMouse Explorer 3.0

פורסם

ה3.0 לא זמין בארץ. אם אתה יכול להזמין אותו מחו"ל, לך על זה.

אני קניתי את שלי ב70 ש"ח מנעה בנשר, KSP מכרו אותו בזמנו ב60 ומשהו. פחות מ60 אני לא חושב שתוכל למצוא גם אם תחפש בשוק הכרמל.

פורסם
  • מחבר

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22625

זה בדיוק נראה כו בתמונה שR9nald0 הביא.

זה הכי זול שמצאתי לבנתיים. העכבר לא קצת גדול? כאילו שזה גדול זה יותר נוח?

פורסם

כן הוא קצת גדול אבל זה לא צריך להדאיג אותך, יותר נוח ממנו אתה לא תמצא.

ולפי התמונה זה אכן אותו עכבר, אבל כמו שאמרתי כדאי שתבדוק את זה איתם ( תבקש את שם הדגם המלא ) לפני שאתה קונה.

פורסם
  • מחבר

סבבה .

שאלה כללית מה הבדל בין אופטי ללייזר? לשנהם יש את האור האדום הזה נכון?

פורסם

הם עובדים על אותו עיקרון, הקרנת אור למשטח מתחת לעכבר וקריאה של ההשקפות שלו.

בעכברים אופטיים אתה תראה את האור (האור האדום)

בלייזר אתה לא תראה, מכיוון שזה לייזר.

למרות שלייזר יותר חדש ויותר יקר, בדיקות פשוטות הראו שהוא פחות טוב...

כמו כן יש עכברים אופטיים שמשתמשים באור אינפרא אדום וגם שם לא רואים את האור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים