עבור לתוכן

איזה עכבר הכי מומלץ עד 100 שח ?

Featured Replies

פורסם

עדיף מהחנות TMS .

• תגובות 42
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה עולה טיםה יותר אבל זה עכבר טוב

http://zap.co.il/model.asp?model_id=584822

היה לי אותו בערך שנתיים ועכשיו הוא אצל חבר שלי

העכבר מדוייק הייתי משחק איתו CSS וBF2

פורסם

עד 100 שקל?

אני לא יודע אם אתה מחפש עכבר גיימינג או לא , אבל יש לך IntelliMouse Optical 1.1a ב-ksp.co.il ב-50 שקל, והוא עכבר טוב יותר מהרבה עכברים שעולים פי 2 ו-3 ממנו היום בייחוד לגיימינג, עכבר פשוט מעולה ומאוד מומלץ בייחוד בהתחשב במחיר, לא תשיג טוב ממנו עד 100 שקל. אני לא בטוח שה-MX510 זמין עדיין בארץ אבל אם כן אז הוא אמור לעלות מקסימום 150 שקל, יכול להיות שתמצא ב-100, גם עכבר מעולה.

פורסם

תמצא לי MX-518 ב150 שקל

יואו גם פה אתה מדבר שטויות העכבר שהצאתי לו זה עכבר מעולה אני קניתי אותו ב100 שקל הוא היה אמור להיות זמני ואז ראיתי שהוא טוב אז השארתי אותו אצלי שנתיים

העכבר שהצאתי לך יש לך אפשרות לשנות את המהירות שלו דרך הכפתור כשאתה מחליף מהירות הצבע של הגלגלת משתנה ככה שאתה יודע אל איזה מהירות אתה נמצא

העכבר מדוייק ונוח התרגלתי עליו תוך יום

אני ממליץ עליו

פורסם
  • מחבר

''||'' ||\|| ''||'' לפי זאפ הכי זול שם זה 138. איפה ראית ב100?

ואת IntelliMouse Optical 1.1a לא ראיתי בKSP

ואולי יש אותו בKSP אבל יש שם כניסה לפי אזורים ועשיתי פתח תקווה.

פורסם

תמצא לי MX-518 ב150 שקל

יואו גם פה אתה מדבר שטויות העכבר שהצאתי לו זה עכבר מעולה אני קניתי אותו ב100 שקל הוא היה אמור להיות זמני ואז ראיתי שהוא טוב אז השארתי אותו אצלי שנתיים

העכבר שהצאתי לך יש לך אפשרות לשנות את המהירות שלו דרך הכפתור כשאתה מחליף מהירות הצבע של הגלגלת משתנה ככה שאתה יודע אל איזה מהירות אתה נמצא

אני ממליץ עליו

הוא כתב MX510 תלמד לקרוא

אני לא הייתי קונה עכברים לא מוכרים של X7 TECH

הוא מתכוון לזה

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3900

פורסם

תמצא לי MX-518 ב150 שקל

אני ממליץ עליו

אתה מטומטם? תלמד לקרוא' date=' דיברתי על MX510 והוא הרבה יותר טוב מה-A4Tech שלך וגם אמור לעלות פחות.

דבר שני, אשמח אם תוכיח לי שדיברתי שטויות בדיון ההוא על ה-G5, ביינתים כל מי שאומר שאני מדבר שטויות עדיין לא נתן לי מקור אמין שמוכיח את זה, עד אז, סתום תפה.

giloman - זה לא העכבר שהתכוונתי אליו, אמנם הוא גם לא רע בכלל אבל לפני איזה חודש-חודשיים היה שם גם IntelliMouse Optical 1.1a והעכבר שנתת זה Wheel mouse optical שהוא ישן יותר ופחות טוב, אם כי גם הוא שווה את ה-50 שקל האלה. פעם היה Intelli גם ב-noacomp ב-75 שקל אבל גם משם הורידו אותו, חבל. :\

למזלך העכבר הזה עדיין זמין בארץ, אבל המחיר הכי נמוך שלו לפי zap הוא כרגע 89 שקל מגולדטופ -

[url']http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22625

בכל זאת, לדעתי האישית הוא הרבה יותר טוב מרב עכברי הגיימינג היום ( ואתה יודע מה? מכולם חוץ מה-IntelliMouse 3.0/DeathAdder/MX518 ) ושווה גם 89 שקל. לך על זה.

לחלופין יש לך את ה-Microsoft Comfort Optical mouse 3000 במחירים בסביבות ה-120 שקל -

http://zap.co.il/model.asp?model_id=502963

גם עליו שמעתי הרבה דברים טובים אבל אני לא מכיר יותר מדי גיימרים שמשתמשים בו, לשימוש רגיל במחשב הוא מצויין, הוא גם חדש יותר מה-Intelli והוא אמור להיות נוח.

באופן כללי - חפש עכברים של Microsoft. הרבה מאוד עכברים ישנים שלהם זמינים בארץ במחירים מאוד נמוכים, ורב העכברים האלה שווים הרבה יותר מהמחיר שלהם. לדעתי הנ"ל הם המומלצים ביותר.

פורסם

התבלבלתי לא שמתי לב שכתוב 510 :kopfpatsch:

על סמך מה אתה קובע איזה עכבר טוב ואיזה לא ?

אתה רק קורא ביקורות וסקירות שעושים לעכברים . מי שכותב את הסקירות אלה אנשים רגילים כמוני וכמוך כל אחד יכול לכתוב סקירות על משהו ולעלות לאינטרנט אז מה שזה כתוב

אני אומר מניסיון שעכבר שהצעתי טוב יותר טוב מהמיקרוסופט

מה שהבאת לו זה עכבר בסיסי ורגיל ולימושים רגילים עדיף להוסיף 20 שקל ולקחת משהו יותר טוב

קיצר חלאס לקרוא איזה סקירות מפגרות ולחשוב שאתה מבין בהכול

ניסית את העכברים שאתה אומר שהם טובים ? או שוב רק קראת ?

ואת העבר אני קניתי בחנות (קרביץ נראה לי ) אבל הורדתי את המחיר כי היה לי רק 100 שקל בערך והעכבר עצמו עלה איזה 120

יש לך פה קצת על העכבר

http://www.extrememhz.com/x710-p1.shtml

פורסם
  • מחבר

אז לבנתיים יש את זה Microsoft Comfort Optical mouse 3000

ואת מה ש''||'' ||\|| ''||'' הביא. אלה היחידים במחיר של 130שח ? שהכי טובים? בעיקר למשחקים

פורסם

המיקרוסופט אלה עכברים די פשוטים לעבודה רגילה למחשב

העכבר שהאתי גם אני חשבתי בהתחלה שהוא סתם מעפן אבל אחרי זה דווקא הוא היה מדוייק

כפי שכתבתי שיחקתי איתו בעיקר CSS וBF2 ברשת כמובן

העכבר שווה כל שקל גם הכבל שלו די דק אבל גם חזק שזה נוח להזיז אותו מהר

פורסם
  • מחבר

המיקרוסופט אלה עכברים די פשוטים לעבודה רגילה למחשב

העכבר שהאתי גם אני חשבתי בהתחלה שהוא סתם מעפן אבל אחרי זה דווקא הוא היה מדוייק

כפי שכתבתי שיחקתי איתו בעיקר CSS וBF2 ברשת כמובן

העכבר שווה כל שקל גם הכבל שלו די דק אבל גם חזק שזה נוח להזיז אותו מהר

תאמת הם באמת ניראים זולים כאלה. לבנתיים אני הולך על שלך אתה השתמשת איתו אישית.

פורסם

כמו שאמרתי הוא היה אצלי שנתיים עד שקניתי את הMX-518 שלי ועכשיו העכבר אצל חבר שלי שהוא בעיקר משחק איתו COD 4 וCSS

פורסם
על סמך מה אתה קובע איזה עכבר טוב ואיזה לא ?

אתה רק קורא ביקורות וסקירות שעושים לעכברים . מי שכותב את הסקירות אלה אנשים רגילים כמוני וכמוך כל אחד יכול לכתוב סקירות על משהו ולעלות לאינטרנט אז מה שזה כתוב

לא כדאי לך להתווכח איתי בכל מה שקשור לנסיון בעכברים, השתמשתי בהרבה יותר עכברים ממך ואני בד"כ נמנע מלהגיב אם מבקשים חוות דעת על עכבר גיימינג שלא השתמשתי בו.

אני מודה שלא ניסיתי את ה-A4Tech, אבל אני כן ניסיתי הרבה הרבה יותר עכברים ממך וזה כולל את ה-IntelliMouse Optical 1.1a, והוא העכבר הכי טוב שהשתמשתי בו חוץ מה-DeathAdder וה-IntelliMouse 3.0, לדעתי העיצוב שלו מקנה שליטה טובה יותר אפילו מה-MX518 אבל אני יודע שלגבי זה יש לא מעט אנשים שלא יסכימו אז נעזוב את זה. הרקורד של העכבר הזה מדבר בעד עצמו, הרבה מאוד שחקנים מקצועניים עדיין משתמשים בו למרות שהוא ישן, ואני לא מכיר אף גיימר מקצועי שמשתמש ב-A4tech שעולה יותר ממנו.

אם הייתי מסתמך על סקירות, הייתי חושב שה-G5 הוא העכבר הכי טוב בעולם ושלייזר זה "הדבר" היום בגיימינג, וזה בידיוק ההפך, ואם כבר עסקנו בלייזר, גם ה-A4Tech הוא עכבר לייזר אבל באופן מפתיע הביצועים שלו טובים בהרבה משל ה-G5 לדוגמה והוא עכבר הלייזר המתאים ביותר לגיימינג מבחינת ביצועים למרות המחיר הזול שלו - בזה אני מוכן להודות.

אני אומר מניסיון שעכבר שהצעתי טוב יותר טוב מהמיקרוסופט

זה שקר כי אתה לא ניסית את ה-Microsoft intelli, הוא היה "באופנה" לפני שאתה ידעת מזה מחשב.

מה שהבאת לו זה עכבר בסיסי ורגיל ולימושים רגילים עדיף להוסיף 20 שקל ולקחת משהו יותר טוב

קיצר חלאס לקרוא איזה סקירות מפגרות ולחשוב שאתה מבין בהכול

ומה שאתה הבאת לו חורג ב-50 שקל מהתקציב שהוא ביקש וגם לא נחשב בתור עכבר מקצועי לגיימינג, לפחות לא בעיני הגיימרים עצמם, בידיוק ההפך מה-Intelli.

האמת היא שלא משנה איזה עכבר תבחר מבין כל אלה, כולם טובים, אישית ומהנסיון האישי שלי אני חושב שה-Intelli נוח יותר, את ה-comfort וה-A4Tech לא ניסיתי אבל מהסתכלות על הצורה שלהם ה-A4Tech נראה דומה בצורה ל-MX518 ( אם כי קטן בהרבה שזה יתרון לדעתי ) שהוא אמנם ארגונומי אבל למשחקים הוא פחות טוב מה-Intelli לדעתי, לגבי ה-Comfort אין לי שום נסיון איתו או עם עכבר שדומה לו, אבל כמו שאמרתי שמעתי עליו רק דברים טובים והוא אמנם לא נחשב עכבר גיימינג אבל הוא בתקציב שלך והוא נראה נוח יותר מה-A4Tech.

לך על מה שבא לך..

פורסם

אני לא בא להתווכח העכבר של מיקרוסופט כן ניסיתי היה אותו לדוד שלי וגם בבית ספר היו לנו עכברים כאלה

העכבר שהצעתי לא דומה לעציבו של MX-518

A4Tech העכבר לא לייזר והוא נוח יותר מהמיקרוסופוט

וגם הוא נוח יותר הMX-518 (לא בעיצוב) החוט שלו יותר דק ככה שהוא יותר חופשי וגם יותר קל להשתמש בו בלי פד כי הכריות שלו לא כמו של הMX-518 שהלכלוך נצמד עליהם

אתה חייב להסכים איתי שהעכברים שהבאת נחשבים לעכברים לעבודה רגילה במחשב

העכבר A4Tech נועד לגיימרים והעיצוב שלו יותר נוח מעכברים "רגילים"

בסוף זאת בחירה שלך אני עדיין אני ממליץ על הA4Tech זה פשוט עכבר מעולה

פורסם

אני יכול להעיד בתור מישהו שעבר מMX510, MX518 לIntellimouse Optical 1.1...

הIMO 1.1A עכבר נוח בהרבה מהעכברים של לוג'יטק. העכברים של לוג'יטק עולים עליו טכנולוגית אמנם, אבל זה משהו שאוברקלוק פשוט ל500HZ מתקן עד כדי חוסר הבחנה.

ובכל מקרה, זה בהחלט העכבר הכי טוב שאתה יכול למצוא מתחת ל100 ש"ח, העכבר *היחיד* הזמין בארץ שעדיף עליו הוא הRazer DeathAdder.

לכל ההדיוטים שטוענים אחרת, אני לא אחזור על עצמי, עשו חיפוש לתגובות שלי בפורום.

יום טוב.

עריכה:

הסיבה הפשוטה לכך שהוא עדיף על עכברים עדיפים טכנלוגית היא מכיוון שהוא נוח בהרבה ושוקל פחות. מי שיש לו תקציב בלתי מוגבל עדיף לו לקנות את הDeathAdder, אך מי שמעוניין לחסוך קצת בכסף ועדיין להשתמש בעכבר *מצוין*, הIMO 1.1A זו הבחירה ההגיונית ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים