פורסם 2003 במאי 222 שנים שלום לכולם!אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים)אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורותאז תגידו מה אתם חושבים?אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנותאז תודה רבה!
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר מצטערחשבתי שזה יותר יתאים לכללי מפני שרציתי לדעת מחירים וחנויותוXELO זה חברה נראה לי מגרמניה שמייצרת R9700 PRO עם 256DDR
פורסם 2003 במאי 222 שנים אני שמעתי כל XELO... לא יודע אם הם טובים אבל כמו שאמרת שמעתי על דגם ה256 DDR שלהם....אבל רק שתדע שאם לא תקנה מחנות מקוונת שם סביר להניח שלא יצא לך יותר זול מבארץ....
פורסם 2003 במאי 322 שנים אין לי מושג לגבי חנות ספציפית אבל...אם כבר תיקח9700 פרו של HERCULES או ספייר . למה לקחת XELO ? מה כ"כ מיוחד בחברה ?
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר אין לי שום בעיה עם הרקולס או ספייראך אני מעוניין לנצל את ההזדמנות לקנות כרטיס שלא ניתן להשגה בארץ ויש לו 256 MBאת הכרטיסים של הרקולס ספייר ג'יגה אין בעיה להשיג בארץ
פורסם 2003 במאי 322 שנים ומה בדיוק ייתן לך 256DDR?! זה רק יוריד מהביצועים של הכרטיס, לכל היותר ייתן תוספת של 1FPS
פורסם 2003 במאי 322 שנים ומה בדיוק ייתן לך 256DDR?! זה רק יוריד מהביצועים של הכרטיס, לכל היותר ייתן תוספת של 1FPSכל מילה נכונה . דרך אגב , אין היום שום משחק שצריך יותר מ-128 מגהבייט.
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר אתם לא מביניםהשיקול הוא לא הכרטיס עזבו את הוויכוח הזה כל מה שאני ביקשתי זה עזרה במציאת חנויות ומחיריםאם זה לא חוקי "לפרסם" חנויות אז רק מחירים וחנויות בפרטיאז סבבה אני מסכים איתכם שזה לא משנה 128 או 256אבל עם המחירים טובים אז מי יודע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.