פורסם 2008 באפריל 917 שנים אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים
פורסם 2008 באפריל 917 שנים אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים לצורך השאלה, למה שלא תחסוך 200 שקל ותקח את ה-ACCELERO S1?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר לא נראה לי שהAccelero S1 יקרר 75 מעלות ,גם לפי המפרט שלו לא מוזכר שום דבר לגבי הGTX. עוד שאלה:יש אפשרות לשים מאוורר על הHR-3?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים ההבדל בין הACCELERO ל HR לא כזה גדול ולא בהכרח שווה את הכסף, שתדע. לגבי הHS, יש הכל לכל הרכיסים בGTX רק תקפיד לנקות את הזכרונות ומיצבי המתח טוב טוב עם אלכוהול לפני שאתה חושב להדביק את הHS אליהם! מאורר על הHR לGTX הוא די חובה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר ההבדל בין הACCELERO ל HR לא כזה גדול ולא בהכרח שווה את הכסף, שתדע. לגבי הHS, יש הכל לכל הרכיסים בGTX רק תקפיד לנקות את הזכרונות ומיצבי המתח טוב טוב עם אלכוהול לפני שאתה חושב להדביק את הHS אליהם! מאורר על הHR לGTX הוא די חובה יש הצעות למאורר טוב ואיפה אפשר להשיג אותו?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר העדיפות היא כמובן לביצועים כי עשיתי OC לכרטיס.(אבל גם שלא יהיה לו רעש של מטוס קרב)
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר ראיתי עכשיו מאורר עים נתונים לא רעים בכלל של SILENX שווה לקחת אותו או את הZALMAN גודל 120MMעוצמת רעש 11DB1100RPM46CFM[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים לא נראה לי שהAccelero S1 יקרר 75 מעלות ,גם לפי המפרט שלו לא מוזכר שום דבר לגבי הGTX. עוד שאלה:יש אפשרות לשים מאוורר על הHR-3? הידעת שה-S1 ברמה של ה-HR3 ולפעמים מקרר טוב יותר.(מדובר במעלה אחת פחות, אבל עדיין...) XVERTIGO, אני מניח שקראת מספר בדיקות ששם צויין בוודאות שה-S1 ברמת HR-03. צריך לחנך את הדור הצעיר שיקר יותר לא בהכרח טוב יותר.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מי שהממון בכיסו ורוצה רק את הTOP אז בסדר, אבל מבחינת עלות מול תועלת הS1 מעולה. אני את הHR שלי קניתי מחו"ל כשהוא עדיין לא היה בכלל זמין בארץ והS1 לא היה קיים.בכל אופן, ההבדל זניח בביצועים אבל לא במחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.