עבור לתוכן

עד איזה טמפ' יכול להחזיק כבל IDE?

Featured Replies

פורסם

טוב אז התחדשתי בכרטיס מסך משומש 8600GT SONIC+ של PALIT אני חייב לציין שזה כרטיס ממש חזק ביחס ל8600GT הסטנדרטי יש שיפור של עד 20% בבנצים איתו.....

טוב נחזור לנושא הקירור שאיתו הוא הגיע הוא של זלמן אם אני לא טועה ואני בתור חולה שקט שדרגתי לקירור פסיבי שלAC S1

עכשיו הטמפ' תקינות אבל יש בעיה שהחיבור IDE בלוח אם יושב בדיוק מתחת לקירור פירקתי את הפלסטיקים של הIDE ושל הS1 בשביל שאצליח לחבר את את הכרטיס מסך אחרת לא היה מקום אבל נוצר מצב שהHEAT PIPES צמודים ממש בלחץ לכבל IDE שיוצא מהלוח

עכשיו השאלה אם בטמפ' שהכרטיס מגיע עד כמעט 75C בעומס מירבי לדעתי יש סכנה של המסה עיוות של הפלסטיק שמבודד הIDE ואז סכנה גם לכרטיס מסך וגם לכוננים שמחוברים אליו

צריך את חוות דעתכם

הערה שמתי לב שעל הכבלים של הIDE רשום 105C האם זה אומר שהם עמידים בטמפ שכזו?

פורסם
  • מחבר

תודה טל.... כלומר הבידוד אם כן גם אמור להחזיק מעמד עד הטמפ' הנ"ל משמע בתאוריה אין מה לחשוש

אם כי אני עדיין חושש הסיכון דיי מפחיד במידה והבידוד יפגע ילך הכרטיס מסך + הרדיסק :'( נראה לי שאני אשדרג את הלוח אם בגלל הבעיה הנ"ל

הסיכון פה גדול מידי בשבילי :-[

פורסם

אין פה סיכון, ברגע שהHS שלך יגיע לטמפ' כזו, אז אתה באמת בבעיה.

הטמפ' של הHS היא לא טמפ' הדיודה של הכרטיס אלא פחות גבוהה ממנה.

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים אבל זה עדיין מפחיד בסופו של דבר יש פה סיכון והHEATPIPES מגיעים לטמפ' שלא יכולתי לגעת בהם ליותר מכמה שניות במאמץ מירבי

עכשיו הHEAT PIPES יושבים בלחץ על הכבל והפחד שלי שזה יעוות את ההגנה של הכבל אני יודע שהסיכויי ממש נמוך אבל שוב יש כאן סוג של סיכון

עריכה: דרך אגב טל אתה גדול איך שמצאת את התרשימים האלו ניסיתי במשך שעה למצוא כאלו

פורסם

אז שים משהו בינהם :cool2:

פורסם
  • מחבר

אין מקום לדחוף כלום זה ממש צמוד אבל אולי אני אנסה מחר לאלתר שוב משהו .....

בשביל להכניס את הכרטיס למקום הייתי צריך לשבור חלק מהפלסטיק של הIDE ולפרק את הפלסטיק השחור של הS1 זה עד כדי כך צמוד

פורסם

אתה יכול לקנות/להשיג כבל IDE ארוך יותר וזהו....

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהחיבור של הכבל בלוח אם עצמו יוצא בדיוק מעל הקירור של הכרטיס מסך

אין פה עניין של כבל ארוך\קצר

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יקרה כלום,

אני בטוח שאין מגיע ישיר ואחיד בין הכבל IDE לבין ההיטסינק, חוץ מזה שהוא גם בא בסנפירים בטח והוא לא יציקה אחת שלמה (solid) ככה שהשטח פנים שנוגע בו הוא מאוד קטן.

לא נגעתי גם בנקודה שבאמת ההיטסינק הוא הרבה יותר קר מזה.. הייתי אומר 55C.

בקיצור, לא יחמם בכלל את הכבל הייתי אומר,

ועוד אתה חשבת על להמיס אותו xD

פורסם
  • מחבר

LOSNIR:

טוב אז ככה הHAETPIPE ולא ההיטסינק יושב על הכבל של הIDE והוא יושב עליו בלחץ כמו מגהץ שזה בפני עצמו לא טוב אבל אין לי ברירה לפחות כרגע....

והHEATPIPES בטמפ' גבוהה יותר מ55C אני נגעתי בו בדיוק בנקודה שהוא נוגע בכבל ואם לא יכולתי להשים את האצבע יותר מכמה שניות בעומס מירבי על הכרטיס מסך משמע הטמפ' גבוהה מ55C לגבי המסה לא הייתה כוונה להמסה מוחלטת אלא יותר בכיוון של עיוות ההגנה כמו שרשמתי כבר

ושוב אני יודע שהסיכוי לכך הוא אפסי אבל שוב שמדובר על ציוד יקר שמכיל מידע חשוב אני לא בטוח שכל אחד היה שקט כשמדובר בציוד שלו :xyxthumbs:

פורסם

אז כבל עגול או שתקפל את הכבל. תאמין לי, הכל אפשרי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים