פורסם 2008 באפריל 917 שנים שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!
פורסם 2008 באפריל 917 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מה שאתה מדבר עליו נקרה Kinetic balls ויש לי זה גם נקרא newton's cradle...
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםמה שאתה מדבר עליו נקרה Kinetic balls ויש לי Cheesy זה גם נקרא newton's cradle.. כן אחי תודה רבה אחי..! תודה על העזרה..! [br]פורסם בתאריך: 9.04.2008 בשעה 16:23:32 תגיד אחי איפה אני יכול לקנות כזה..?? (חח אני חולה על השטיות האלו..!)
פורסם 2008 באפריל 917 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מה שאתה מדבר עליו נקרה Kinetic balls ויש לי זה גם נקרא newton's cradle... קרעת אותי עם התמונה
פורסם 2008 באפריל 917 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מה שאתה מדבר עליו נקרה Kinetic balls ויש לי זה גם נקרא newton's cradle... זה לא צעצוע מין?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים חחחחחח אכן כן כדורים/חרוזים אנאליים יש כאלה גם שמחוברים עם חוט אבל לא מצאתי חחחחחח
פורסם 2008 באפריל 917 שנים אגב את שלי קניתי בחנות מתנות שהולכת יותר לכיוון השאנטי... הופתעתי שהיה להם ואיך שראיתי חטפתי... זה גם דיי איכותי מברזל, כל השאר שראיתי בארץ עשויים מפלסטיק ופשוט באיכות ירודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.