פורסם 2008 באפריל 917 שנים רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים כן נראה לי שתוכל לראות איתו הוט וגם להקליט תוכניות וללא אתה לא יכול לראות טלויזיה בלי שהמחשב יהיה דלוק
פורסם 2008 באפריל 917 שנים כן אתה תוכל לראות איתו בממיר הוט רק תצתרך להגדיר שהממיר הוא של הוט כדי שידע להעביר ערוצים בממיראתה תוכל להשתמש בממיר גם כשהמחשב לא דולק,כבון שצריך לחבר את הממיר גם לטלוויזיה או למסךיש ביעה לשלט של הכרטיס לעבוד עם XP!!!!!!!!!!!!!!!!!!יש גרסה שסאה עם שלט שעובר עם VISTA ואחד של XP השלט שעובד על XP כמובן עוד גם על VISTAהשלט שעובד רק בויסטה הוא בצעבע שחור זה שעובד על XP הוא אפור
פורסם 2008 באפריל 917 שנים לא מדוייק...לי יש ת'אפור וה-XP לא זיהה ת'סט(למרות שויסטה כן בלי שום עדכונים או משהו כזה)יש דרך מאוד פשוטה לפתור את זה, שלח לי ה"פ אם תתקל בה אם וכאשר תקנה ת'כרטיס
פורסם 2008 באפריל 917 שנים vista מזהה את השלטים בלי בעיהאבל XP לאאתה יכול לראות כמה הודעות ושיטות של אנשים לפתור את הפעלת השלט השחור בXP והפתרונות האלה עובדים בערךיש עדיין את בעיית המקשים הדביקים שלוחצים על כפתור הוא נלחץ ושנייה אחרי זה הוא ממשיך להילחץ ואין דרך לעצור את זהבקיצור עדיף לך לקנות את האפור שהוא מיועד לXP
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים עוד פעם:הסברתי לך, לי יש ת'אפור ובכל זאת הייתה לי ת'בעייה.לי הייתה ת'בעייה(השלט לא עבד בכלל) ובכל זאת תקנתי אותה ואין שום בעייה עכשיו(כולל לא מקשים דביקים שהתייחסת אליה).אל תטעה אנשים!
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים סליחה שאני נדחף אבל אני גם קונה את הכרטיס הנ"ל ולא הבנתי משהו:האם ניתן לראות טלויזיה ללא המחשב או לא?תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.