עבור לתוכן

בעיית קריסות במשחקים

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים.

אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע.

ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר..

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

טמפרטורה של הכרטיס מסך .תבדוק במנוחה כמה יש מעלות .ובזמן משחק תבדוק לכמה הם עלו.

[נראה לי שבכרטיסים של נוודיה מעל 90 מעלות זה מסוכן רצח תמיד הם נהרסים. ושל ATI ראיתי גם ב100 ולא קורה כלום.]

פורסם

אצלי יש בדיוק אותה בעיה הורדתי את המירות של הכרטיס והכל בסדר.

שאלה האם ספק כוח לא יציב או לא אכותי מספיק יכול לגרום לחימום או למריחות כמו שמתואר והמחשב נתקע?

איזה כרטיס מדובר

פורסם

בטח שבודאי שזה יכול לקרות.

חיברתי אצת חבר שלי 7600GT עם ספק ג'נרי והמחשב פשוט התפחלץ.

לא יכול לזהות שום פרט מהגראפיקה.

פורסם
  • מחבר

אני עם 8800GT OC2 וספק Corsair 450

בדקתי את הטמפר' (ALT+TAB באמצע משחק) והיא מגיעה לאזור ה85.. אם אני לא טועה במאמץ זה בסדר לכרטיס הזה

פורסם

כנראה שהכרטיס של פגום..

מה זה אומר ? ארטיפקטים הכרטיס מגיע פגום מהחברה (היצרן של הכרטיס)...וצריך לממש את האחריות ולהחליף אותו !!! עשית OC ויעלו עליך לא תוכל לממש אותה !

פורסם
  • מחבר

הכרטיס בא עם OC...

ועד עכשיו הכל היה בסדר, הכל עבד בלי בעיות

85 זאת לא טמפ' תקינה במאמץ?

פורסם

תנסה לעלות את המהירות מאוורר של הכרטיס מסך ל-100 אחוז, ותיבדוק עם הבעיה חוזרת לך, תיקח בחשבון שהמחשב ירעיש.

אתה יכול דרך התוכנה RivaTuner, רק אל תיגע בדברים שאתה לא יודע דרכה.

פורסם

אם לפני זה לא היו לך בעיות אז יכול להיות שהכרטיס נפגם, תממש את האחריות.

פורסם

יכול להיות שהוא קנה את הגירסה של הכרטיס מסך עם הגוף קירור הראשון, עם המאוורר הקטן, והיו בעיות של חום איתו.

יש גם גירסאות שיש טעות המהירות מאוורר בררת מחדל שלו היא על 30 אחוז בימקום 60 אחוז.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהוא קנה את הגירסה של הכרטיס מסך עם הגוף קירור הראשון, עם המאוורר הקטן, והיו בעיות של חום איתו.

זאת הגירסא שיש לי באמת... מה אפשר לעשות עם זה אז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים